odyssey putters

Odyssey putters

De Oddysey putters, welke golfer kent ze niet? Het merk Oddysey bestaat vanaf 1990 en is onderdeel van het golfmerk Callway. Odyssey bracht al diverse golf putters op de markt en mag zich toch wel tot de fabrikant van de beste golf putters noemen. De 2-Ball van Odyssey is misschien wel het bekendste model maar vergeet vooral niet de andere modellen! In dit golf artikel aandacht voor de beste Odyssey putters, de prijzen en mooie golf putter aanbiedingen.

Odyssey putter

Menig tourspeler, maar ook amateur golfer heeft weleens een Odyssey putter in de handen gehad. Logisch want het merk kent veel modellen en is enige tijd enorm populair geweest. Vooral de 2-ball putter, de putter met twee ronde witte cirkels aan de achterkant werd in de eerste jaren na introductie erg vaak verkocht. Odyssey rekende op de verkoop van 30.000 stuks maar dat werden er 300.000. Na de overwinning van Paul Lawrie tijdens het Dunhill championship met de 2-ball putter in zijn tas waren de putters niet aan te slepen! Ken jij één van onderstaande Odyssey golf putters?

  • Elf
  • White Hot
  • Tri Hot 5K
  • White Hot OG
  • Ten serie
  • Toulon
  • Belly putter
Odyssey putter elf

Eleven

Odyssey white Hot OG

White Hot OG

Odyssey tri hot

Tri Hot

Odyssey toulon

Toulon

Odyssey dames putter

2-ball dames

Odyssey putter kopen?

Ben je opzoek naar de beste golf putter? Dan adviseren wij dat je een putter moet kopen van een bekend golfmerk. Je merkt echt een duidelijk verschil tussen een putter van een bekend golfmerk en 1 van een onbekend merk. Het verschil zit in de gewichtsverdeling, stabiliteit en impact. De Odyssey putter prijzen liggen tussen de €130 á €400, uiteraard afhankelijk van het model. Voor een leuke prijs heb je dus een goede golf putter! Ga je een nieuwe Odyssey putter kopen probeer dan de verschillende modellen eens uit en test welke het beste bij jou past.

Golf putter modellen

De modellen putters in golf zijn zeer divers en er wordt gesproken in verschillende termen. Zo hoor je vaker de blade, mallet, 2 ball of belly putter. Alles heeft te maken met de vorm van de putter en de gewichtsverdeling. Zo kent de mallet putter een betere gewichtsverdeling en zal putten makkelijker gaan dan met een blade putter. Een blade putter geeft je echter meer gevoel op het moment dat je de golfbal raakt.

Odyssey putter aanbieding

Bij verschillende golfshops zie je eens in de zoveel tijd een Odyssey putter aanbieding, oftewel een golf putter met korting. Meestal vind je zo’n aanbieding als de nieuwe modellen binnen zijn. De oudere golf putters worden dan met korting aangeboden. Wij promoten bijna altijd Jumbo Golf&Hockey aangezien zij vaker aanbiedingen hebben!

odyssey golf putters

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief