Golfjurkje

Het golfjurkje, inmiddels enorm populair! Waar er vroeger nogal een beetje moeilijk werd gedaan over golfkleding, en dan met name bij dames met blote benen, zie je dat de regels steeds soepeler worden wat betreft de golfetiquette. Blote benen mag dus gewoon en het golfjurkje zien we steeds vaker. In dit golf artikel geven we je een paar voorbeelden van golfkleding trends en zoomen we in op het assortiment rondom de golfjurk. Daarnaast nog wat handige koop tips, golfkleding aanbiedingen en merken.

golf jurkje

Merken

Om te beginnen is het handig voor de golfers die het niet weten, dat een golfrokje echt wat anders is dan een golfjurkje! Een jurk is namelijk een enkel kledingstuk dat de bovenste en onderste delen van het lichaam bedekt en een golfrokje alleen de bovenkant van de benen vanaf de taille. Maar goed, de merken die wij vaker tegenkomen als we het hebben over een golfjurkje:

Goedkoop golfjurkje

Een goedkoop golfjurkje kun je vaak in de sale, outlet of in de aanbieding met korting kopen. Het is wachten op deze aanbiedingen of je koopt je golfjurkjes bij Jumbosports. Scheelt je toch weer geld!

jumbo golf

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief