Vakantiepark aan golfbaan

Waar vind je een vakantiepark met golfbaan in Nederland? Het liefst met nog een paar golfbanen in de buurt natuurlijk om het niet eentonig aan te laten voelen, zo zijn we als golfer dan ook wel weer. Heerlijk met vrienden een golfweekend weg met een huis aan de golfbaan. Tuurlijk mag dit een los huisje zijn maar in dit geval het liefst op een bungalowpark met een golfbaan in de buurt. In Nederland hebben we een paar leuke vakantieparken aan de golfbaan en ook een aantal die rondom het park diverse banen hebben liggen. Op slechts een paar kilometer van het vakantiepark rijden vermaakt elk niveau golfer zich. In dit golf artikel een overzicht van een paar bungalowparken aan golfbanen in Nederland waar je het perfecte golfweekendje of golfarrangement kunt boeken. Het boeken van golfreizen in eigen land is dan ook echt een aanrader want er zitten een paar leuke aanbiedingen tussen.

hotel aan golfbaan nederland

Vakantieparken aan een golfbaan

Het boeken van een weekendje golfen zien we steeds populairder worden. De trend werd al enige jaren gezet door het boeken van een hotel aan de golfbaan maar inmiddels zien we ook steeds boekingen naar vakantieparken in de buurt van een golfbaan. Logisch, want hoe gezellig is het als je met andere golfliefhebbers of vrienden in een huisje verblijft en iedereen overdag zijn eigen ding kan doen? De ene helft van de groep gaat lekker wandelen in het bos, op het strand of naar de markt in het dorp en de andere gaan een rondje golfen.

Huisje aan de golfbaan

In Nederland kennen we eigenlijk 3 grote organisaties met diverse bungalowparken aan golfbanen. Verdeeld over Nederland (en buitenland) hebben zij vakantieparken. Veel van deze vakantieparken bieden wel iets wat het zo leuk maakt om een huisje te boeken. Bos, zee, strand, heide of golfbanen. Voor iedereen is er wel iets te doen!

Tuurlijk zijn er steeds meer vakantieparken in opkomst maar wij richten onze pijlen even op de grootste van Nederland:

  1. Landal Greenparcs
  2. Center Parcs
  3. Roompot

Landal Greenparcs golfbanen

Landal Greenparcs staat bekend om de vakantieparken aan de golfbaan. Met 11 golfbanen aan bungalowparken voor elke niveau golfer misschien wel de bekendste reisorganisatie. Daarnaast heeft Landal veel vakantieparken die binnen een bereik van ongeveer 2 tot 10 km liggen van diverse golfbanen. In veel gevallen kun je van tevoren een aanvraag doen om op een bepaalde golfbaan te spelen via Landal. Zij boeken een starttijd voor je en je betaalt direct aan de balie je greenfee af. Je gaat naar de golfbaan en levert je voucher in. Een mooi voorbeeld is De Texelse golfbaan

Je boekt je huisje op Landal de Sluftervallei en je ontvangt 40% korting op je greenfee.

Centerparcs golfbanen

Ook Centerparcs heeft een aantal bungalowparken in de buurt van golfbanen. Wat dacht je van Center Parcs Sandur in Emmen vlakbij Golfparc Sandur? Of een paar kilometer rijden en je kan heerlijk golfen op Golfbaan Zuid Drenthe. Maar ook Center Parcs Eemhof met in de buurt Golfclub Zeewolde, Harderwold en Dorhout Mees!

Roompot golfbanen

De laatste in ons rijtje maar zeker niet de minste zijn de vakantieparken van Roompot. Ook Roompot heeft diverse parken in de buurt van golfbanen. Wat dacht je van Roompot Bospark ’t Wolfsven bij Eindhoven met golfclub de Gulbergen om de hoek en natuurlijk De Swinkelsche.

Vakantieparken aan golfbaan Nederland

We hebben ongeveer 215 golfbanen in Nederland dus de kans dat er een golfbaan bij een vakantiepark ligt is groot, en maar goed ook! Ga je op vakantie naar een bungalowpark en je wilt golfen check dan bij ons of deze golfbaan een aanbieding heeft, dat scheelt weer een paar euro’s.

vakantiepark met golfbaan aanbieding

Alle websites hebben tegenwoordig wel een aparte pagina met aanbiedingen, zo ook de diverse vakantieparken met golfbaan. Check op de site deze pagina’s of schrijf je in op hun nieuwsbrief zodat je op de hoogte bent van het laatste nieuws en de actuele aanbiedingen. Een huisje boeken aan de golfbaan kan al vanaf €149.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief