kinder golfkleding

kinder golfkleding

Golfbanen hebben afgelopen jaren steeds meer ingezet op het werven van gezinnen en families. Steeds meer kinderen zijn gaan golfen en daar hoort natuurlijk kinder golfkleding bij. Kinder golfschoenen, golf shirts, polo’s, junior golfbroeken, caps en nog veel meer golfkleding. In dit golf artikel geven we je een paar voorbeelden van golfkleding trends en zoomen we in op het assortiment. Daarnaast nog wat handige koop tips voor goedkope golfkleding aanbiedingen!

golfkleding kinderen

Golfkleding voor kinderen

Gelukkig mag het tegenwoordig allemaal wat sportiever en zijn de golfkleding etiquette versoepeld. Je kunt je kinderen laten golfen in een normale golfpolo en (chino) broek, maar hoe leuk zou het zijn als zij er ook in trendy golfkleding bijlopen? Vooral in de winter zou bepaalde kinder golfkleding wel handig zijn denk aan;
  • waterdichte kinder golfschoenen
  • junior golfbroek
  • kinder regen golfkleding

Kinder golfschoenen

We beginnen bij golfschoenen voor kinderen. Goede golfschoenen zijn heel belangrijk voor het golfspel maar ook zeker voor de lichaamshouding.

kinder golfschoenen

Kinder golfshirt golfpolo

Elke golfer weet dat het dragen van een golfpolo met kraagje verplicht is volgens de golfkleding etiquette. De meeste golfbanen gaan inmiddels vrij soepel met de regels om maar veel golfers hechten nog steeds veel waarde aan nette golfkleding. Voor wat betreft het dragen van een kinder golfshirt of poloshirt geldt dit natuurlijk ook. Buiten het feit dat een golfshirt erg leuk staat is het dragen van een kinder golfshirt erg handig! Wat dacht je van bijvoorbeeld zon in de nek van het kind of het transpireren? Nike heeft verschillende golfpolo’s voor kinderen met een Dri-Fit stof. Deze polo’s absorberen het zweet en brengen verkoeling. Deze Nike polo’s zijn er voor meisjes en jongens.

kinder golfshirt

Kinder golfbroek

Een goede, sportieve en flexibele junior golfbroek is een must! Tegenwoordig zijn er veel mooie, maar ook nette trainingspakken waarvan je de broek prima kunt gebruiken als golfbroek voor kinderen.

kinder golfbroek

Veel gestelde vragen over kinder golfkleding

Beste golfkleding voor kinderen?

Net zoals bij volwassenen hebben de bekende merken toch echt wel de beste kinder golfkleding. Merken als Nike, Adidas en Under Armour doen het altijd goed!

Hoe duur is golfkleding voor kinderen?

Diverse golfwinkels verkopen goedkope golfkleding dus dit hoeft niet duur te zijn. Kindergolfkleding in de sale bij Deacthlon of Jumbosports geeft je korting op diverse items en zo koop je goedkope golfkleding voor kinderen in de aanbieding.

Zijn golfschoenen voor kinderen verplicht?

Ja! Tuurlijk kan je kind gewone sportschoenen dragen bij de eerste paar lessen maar daarna moeten er toch echt wel golfschoenen gedragen worden.

Goedkope kinder golfkleding

Uiteraard wil je niet de hoofprijs betalen maar als je goede kwaliteit golfkleding wilt dan is een merk toch wel fijn. Waar betaal je altijd meer voor, precies, een merk. Golfkleding kun je vaak goedkoper in de sale kopen. Check de 2e halve prijs van Jumbosports.com of de golfkleding sale aanbiedingen met korting.

jumbo golf

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief