Titleist golfballen

Titleist golfballen

Als we het over de beste golfbal hebben dan staan de Titleist golfballen toch wel op de eerste plek. In dit golfartikel geven we je advies over een golfbal kopen en hebben we de beste Titleist golfballen aanbiedingen. We vergelijken een paar type golfballen, laten je zien waar het verschil in zit en hebben een leuke video van de Titleist golfbal. Als je denkt dat een golfbal het verschil in jouw golfspel niet gaat maken moet je toch even verder lezen.

beste golfballen

Golfballen Titleist

Een Titleist driver, golftas, golfclubs of cap. Het merk heeft inmiddels heel wat golfspullen op de markt gebracht maar de golfballen van Titleist zijn misschien nog wel het bekendste product. Om nou direct 1 type golfbal als beste uit de test te laten komen is erg lastig aangezien dit per golfer kan verschillen. De beste golfbal wordt in golftermen ook wel aangeduid als het een AAA+ golfbal is, maar dat zijn bijna alle golfballen van Titleist.

Beste Titleist golfballen:

  • Pro V1
  • Velocity
  • Tru feel
  • AVX
  • Tour Soft
  • Pro V1x

Titleist golfballen verschillen

titleist golfclubs
Titleist prov1

Titleist Pro V1X
Vier lagen | Vliegt hoger | Meer spin | Voelt iets harder aan maar wel controle

titleist golfclubs
Titleist Velocity

Titleist Velocity
Langere afstand | Extreem lage spin voor lang spel | Hoge balvlucht | Maximale controle

titleist golfclubs
Titleist tru feel golfbal

Titleist Tru Feel
Ultrazacht gevoel | Hogere balsnelheid en betere controle | Meer afstand |

Wat is de beste golfbal Titleist golfbal?

Het spelen met standaard hetzelfde type golfbal is sowieso een goed idee als je al wat langer golft. Zo heb je altijd hetzelfde gevoel en dat is zeker bij putten erg belangrijk. Maar ook bij je balvlucht kan het heel interessant zijn zodat je vaak dezelfde afstanden slaat. De beste Titleist golfbal is op dit moment toch wel de Pro V1. Diverse professionele golfers spelen met de Titleist Pro V1 en ook uit diverse golfbal testen, waarin ze golfballen vergelijken, komt de Pro V1 er als beste uit.
titleist pro v1 golfbal

Verschil golfballen?

Het grote verschil in golfballen is vaak de prijs voor het merk! Toch speelt de kwaliteit van een golfbal de belangrijkste rol. Denk hierbij aan materiaal, dimpels (dus de gaatjes) en de opbouw van de lagen. De prijs van de dure golfbal komt vaak door het duurdere materiaal wat wordt gebruikt, urethaan. Dit zorgt onder andere voor dat de golfbal meer spin creƫert en je dus veel voordeel en controle hebt bij het korte spel. De merken doen of de afstanden ook enorm toenemen maar dat geeft je misschien een verschil van een paar meter op ten opzichte van een goedkopere golfbal. De meeste winst voor meer afstand zit echt in je golfclubs en met name je golf driver.

Titleist golfballen kopen

Wil je nou nieuwe golfballen kopen denk dan even aan onderstaande punten. Ben je een beginnende golfer dan is 1 type bal heel fijn maar geen must. Ben je een gevorderde golfer dan is het wel belangrijk om met 1 type golfbal te gaan spelen om zo je golfspel te verbeteren en je handicap te verlagen.

Betaalbare golfbal

Je kunt de duurste golfbal kopen maar dat geeft nog geen garantie op de beste kwaliteit van je golfspel. Koop een golfbal die je kan betalen en ga hier een halfjaartje mee spelen of het bevalt. Check hieronder de golfbal aanbiedingen want daarmee ontvang je veel korting!

Een betere golfbal maakt verschil in het korte spel

De meeste winst zit in het gevoel voor het korte golfspel. Topklasse golfballen, dus de AAA+, verschillen nauwelijks qua lange afstanden met elkaar. Het verschil zit bij deze golfballen vooral in de spin in combinatie met je golfclub en de touch ofwel het gevoel.

Golfballen test

Koop 3 soorten of merken golfballen en ga hier eens mee oefenen. Begin met putten en chippen en speel daarna 3 golfrondes met de verschillende golfballen. Hiermee test je met welke bal je lekker slaat, punten scoort en een goed gevoel hebt. Misschien vind je weleens een golfbal van een merk waarmee je sowieso lekker speelt. Koop hier een paar doosje van.

Titleist golfclubs

Golfballen aanbieding

Titleist golfballen zijn niet goedkoop, maar als je regelmatig zoekt naar de golfbal aanbiedingen dan voorkom je dat je de hoofdprijs moet betalen. Wij promoten vaak de goedkope golfballen aanbieding van JumboGolf want daar is vaak een 2e doos voor de helft van de prijs. Ook voor de dure golfballen hebben zij mooie aanbiedingen en kortingen. Zorg ervoor dat je altijd genoeg golfballen in je golftas hebt zodat je nooit misgrijpt. Check regelmatig hoeveel je er nog hebt en koop op tijd een nieuw doosje met korting.

jumbo golfbal

Golfballen van Titleist

Titleist is 1 van de grootste golfballen leverancier en misschien ook wel het populairste. In onderstaande video een kijkje in de fabriek. Check eens meer video’s op Youtube over de golfbal zelf. Verschillende video’s over hoe een golfbal gemaakt wordt of wat de golfbal doet tijdens het raken van een golfclub. Erg leuk en interessant.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief