Golfhandschoen winter

Golfen met koude handen staat misschien wel in de top 5 van “niet wenselijk” onder golfers. Je vingers doen pijn, het voelt niet lekker en je scores worden er namelijk ook niet beter van. Tuurlijk hebben wij hier wel een oplossing voor! Lekkere warme winter golfhandschoenen. In dit golf artikel een overzicht van de beste winter golfhandschoenen en de warme golfwanten. We maken een selectie van de beste golfhandschoenen aanbiedingen en laten je een paar leuke modellen zien die ervoor gaan zorgen dat je lekkere warme handjes hebt tijdens het golfen.

Winter golfhandschoenen

Eigenlijk praten we over 2 modellen als we het over winter golfhandschoenen hebben. De golfhandschoen zoals we hem kennen alleen dan gevoerd en iets dikker. En de winter golfwanten ofwel de golf mitts. Dit is echt en want die je handen tussendoor lekker warm houden maar met deze golfwanten kun je niet echt een golfclub vasthouden.

Beste winter golfhandschoen

Als we het hebben over de beste golfhandschoenen voor de winter dan is Footjoy het aangewezen merk, maar ook de Decathlon golfhandschoenen scoren prima en dat geldt ook voor de Callaway modellen. Wat ons betreft staan de onderstaande modellen in de top 3 beste golfhandschoen winter:

Footjoy


Callaway


Inesis


Golfwanten

We hadden het er net al even over, de golfwanten. Wij zijn nog steeds heel erg fan van golfwanten in combinatie met een gewone golfhandschoen. Je slaat je bal en trekt gelijk de golfwanten aan om je handen warm te houden. De grip van de normale golfhandschoenen is beter dan die van een winter golfhandschoen en dat slaat beter.

TIP!

Ook heel leuk om cadeau te geven aan je golfmaatje...

Titleist

titleist golfwanten

Under Armour

under armour golfwanten

Footjoy

footjoy golfwanten

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief