Golfschoenen kopen? 5 tips

Golfschoenen kopen?

In dit golf artikel geven we je 5 tips voor het kopen van de beste golfschoenen en laten we je een paar leuke en speciale golfschoen modellen zien van verschillende golf merken!
Elk golfmerk heeft wel speciale producten en zo ook de golfmerken van golfschoenen. De extra dure uitvoering, golfschoenen die in een bepaalde oplage verkrijgbaar zijn (limited edition) of gewoon aparte golfschoenen die je niet vaak op de golfbaan ziet. Golfschoenen van Footjoy, Adidas Golf, Nike, Callaway of Puma, allemaal hebben ze wel een paar “special edition” golfschoenen.

Golfschoenen aanbieding

Golfschoenen kopen advies

  1. Kies een kleur die past bij je meest gedragen golfoutfit. Tegenwoordig is het combineren van kleuren best toegestaan op de golfbaan, maar je tegenstander of je flightgenoten hoeven niet verblind te worden!
  2. Niet 1 paar golfschoenen maar 2 paar golfschoenen (zomer en winter). In de zomer wil je niet al te warme voeten hebben (denk aan blaren) en in de winter moeten je golfschoenen waterdicht en warm zijn. Gebruik je oude paar golfschoenen voor op de drivingrange!
  3. Een stabiele golfschoen. Zorg dat je golfschoenen koopt waar je niet alleen lekker op loopt maar ook stabiel op staat. Een goeie golfswing begint natuurlijk bij stabiliteit!
  4. Let op de spikes onder de golfschoenen. Het aantal is belangrijk en spikes die je makkelijk kunt vervangen. Het is namelijk best irritant als je geen grip hebt en ook als je spikes hebt die je bijna niet kunt vervangen of kunt kopen.
  5. Koop golfschoenen die je zelf echt mooi vindt en die lekker lopen. Geen golfschoenen kopen omdat bv. Tiger woods of Rickie Fowler ermee lopen. Zorg voor de juiste maat golfschoen! In de zomer loop je met sokjes en in de winter met sokken.

Beste Golfschoenen

Om je alvast wat inspiratie te geven voor je nieuwe paar golfschoenen hebben we een aantal leuke (gekke) modellen gezocht. Van prijzen boven de €400 tot golfschoenen die je nooit zult kopen!

adidas-cleat-sef-golfschoenen

Adidas Cleat Sef €450,-

nike-golfschoenen-special-edition-tiger

Nike Tiger woods prototype €410,-

footjoy-golfschoenen-limited

Footjoy limited edition €310,-

puma-golfschoenen-limited

Puma special edition €275,-

callaway-tour-golfschoenen

Callaway Tour Authentic €179,-

mizuno-golfschoenen

Mizuno Golfschoenen €139,-

Ecco-golfschoenen

Ecco GTX golfschoen €169,-

barefoot-golfschoenen

Truelink Golfschoenen €89,-

callaway-del-mar-golfschoenen

Callaway golfschoenen €110,-

nike-golfschoenen-special

Nike air golfschoenen €139,-

adidas-porsche-golfshoenen

Adidas Cleaf Porsche design €479,-

puma-golfschoenen

Royal Albatross golfschoenen €410,-

Duca Del Cosma golfschoenen

Duca Del Cosma golfschoenen €149,-

Baby golfschoenen

Baby golfschoenen

Crocs golfschoenen

Crocs golfschoenen

Urban golfschoenen

Urban golfschoenen

G/Fore golfschoenen

G/Fore golfschoenen

cleat-skin-golf-schoenen

Cleat Skin golfschoenen

Heaven-golf-schoenen

Heaven golfschoenen

loop-biio-golf-shoen

Loop Biio golfschoenen

nike-golf-golfschoenen-aanbieding

Nike Tutta golfschoenen

2216-gfore-shoe-navy-leather-pair - kopie

GFore navy golfschoenen

adidas-golf-sp-ed-traxion-lite - kopie

Adidas Traxion lite

qs_product_9

QS opklikbare onderzool

Golfschoenen merken

De golfmarkt wordt tegenwoordig bezet door veel grote spelers. Alle golfmerken doen er van alles aan om de eerste te zijn met een bepaalde techniek, nieuw soort of richt zich volledig op de golftourspelers. Marketing speelt hier natuurlijk een grote rol in. Als voorbeeld noem ik maar Tiger Woods met Nike. In elk toernooi wat hij speelt wordt er wel even ingezoomd op zijn golfschoenen en praten de commentatoren er ook nog even over.
Ook Sergio Garcia met zijn Adidas Golfschoenen of Rickie Fowler met Puma zijn echt van die tv-marketing voorbeelden. De amateur golfspelers kiezen vaak voor onderstaande golfmerken;

– Nike
– Adidas
– Footjoy
– Puma
– Ecco
– Callaway
– Mizuno

Exclusieve golfschoenen

Heb jij ook nog rare , dure, exclusieve modellen gezien of zelf “vreemde” golfschoenen in je kleding kast? Laat het ons dan weten zodat we dit ook weer kunnen delen met andere golfers. Neem een foto en we plaatsen het!
Succes met zoeken van het juiste paar!

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.