Golfhandschoenen

De beste golfhandschoenen

Golfhandschoenen kopen of op zoek naar de beste golfhandschoen aanbieding? Afgelopen jaren heeft een jury uit Amerika 45 golfhandschoenen getest en hieronder vind je de beste modellen. De golfhandschoenen werden uitvoerig getest op verschillende onderdelen. In dit golf artikel aandacht voor de verschillende vragen omtrent golfhandschoenen en het gebruik hiervan. Wat zijn de beste handschoenen? Hoe moet een golfhandschoen zitten en waarom gebruiken we bij golf een golfhandschoen?

Beste golfhandschoen

Top 5

 • Nike
 • Footjoy
 • Titleist
 • Callaway
 • Mizuno

Golfhandschoen test

De verschillende handschoenen zijn op diverse manieren en methodes getest.

 • Regen
 • Verschillende golfgrips
 • Verschillende maten
 • Aantal keren slaan
 • Warmte
 • Materiaal

Beste golfhandschoenen kopen

Zorg ervoor dat bij het passen de golfhandschoen strak om je hand zit. De handschoen gaat namelijk uitzetten door warmte en vocht. Een leren golfhandschoen ademt het beste en voelt daarom vaak beter aan de hand. Dit model handschoen is echter wel duurder maar zijn prijs waard! Check ook gelijk of je je golfhorloge om kunt houden….als je er 1 hebt tenminste.

Waarom een golfhandschoen?

Een golf handschoen zorgt ervoor dat je een betere grip hebt tijdens het golfen. Je hoeft minder in je grip te knijpen en daarmee sla je veel ontspannener. Een goede handschoen voorkomt ook blaren. Sommige golfers doen hun handschoen uit tijdens het putten maar dit is niet echt nodig.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Early bird en twilight acties

We hebben weer een paar leuke early bird en twilight acties voor je op een rijtje gezet. Lekker vroeg of wat later op de dag, maar uiteraard wel goedkoop golfen!

De beste golf poloshirts

Tijdens het mooie weer is er niks lekkerder dan in je poloshirt golfen. Lekker in je korte mouwtjes de baan over en geen enkele belemmering van zware strakke golfkleding in je golfswing. Golf poloshirts zijn niet alleen heel fijn maar op veel golfbanen zelfs verplicht.

Welke golfclub gebruik je wanneer?

Welke golfclub gebruik je wanneer en wat zijn de gemiddelde afstanden die je met deze golfclubs slaat?

Taylormade Stealth driver 2

Taylormade Stealth driver 2? Ja, je leest het goed nummer 2! Waren we net gewend aan de beestachtige TM Stealth driver komt taylorMade gelijk met #2.

Nike Air Max 90 G NRG

De nieuwe Nike Air Max 90 G NRG! Net zoals veel andere modellen zijn ook de nieuwste NRG’s weer beestachtig…

Beste driver voor beginners

De beste driver voor beginners? In dit golf artikel een handig overzicht van de beste modellen golf drivers voor de beginnende golfer!

Goedkope golfschoenen

Als je goedkope golfschoenen koopt dan hoeft dat tegenwoordig niet te betekenen dat die schoenen van een B-merk zijn! Check onze tips en scoor de beste golfpatta’s voor de laagste prijs…

Ping G430 driver

De nieuwe driver van Ping, de G430! In 2023 de driver waar Ping de markt mee probeert te veroveren. 3 knallers met ieder hun eigen specs. Afstand en vergevingsgezindheid staat voorop!