Golfhandschoenen

De beste golfhandschoenen

Golfhandschoenen kopen of op zoek naar de beste golfhandschoen aanbieding? Afgelopen jaren heeft een jury uit Amerika 45 golfhandschoenen getest en hieronder vind je de beste modellen. De golfhandschoenen werden uitvoerig getest op verschillende onderdelen. In dit golf artikel aandacht voor de verschillende vragen omtrent golfhandschoenen en het gebruik hiervan. Wat zijn de beste handschoenen? Hoe moet een golfhandschoen zitten en waarom gebruiken we bij golf een golfhandschoen?

Beste golfhandschoen

Top 5

 • Nike
 • Footjoy
 • Titleist
 • Callaway
 • Mizuno

Golfhandschoen test

De verschillende handschoenen zijn op diverse manieren en methodes getest.

 • Regen
 • Verschillende golfgrips
 • Verschillende maten
 • Aantal keren slaan
 • Warmte
 • Materiaal

Golfhandschoen kopen

Zorg ervoor dat bij het passen de golfhandschoen strak om je hand zit. De handschoen gaat namelijk uitzetten door warmte en vocht. Een leren golfhandschoen ademt het beste en voelt daarom vaak beter aan de hand. Dit model handschoen is echter wel duurder maar zijn prijs waard! Check ook gelijk of je je golfhorloge om kunt houden….als je er 1 hebt tenminste.

Waarom een golfhandschoen?

Een golf handschoen zorgt ervoor dat je een betere grip hebt tijdens het golfen. Je hoeft minder in je grip te knijpen en daarmee sla je veel ontspannener. Een goede handschoen voorkomt ook blaren.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Golfen in het buitenland

Golfen in het buitenland, net even iets anders en misschien wel het leukste uitje van het jaar. Of je nu gaat golfen in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal of Turkije. Heerlijk om er even uit te zijn.

Pitchmark? Hoe irritant!

200 pitchmarks op 1 green? Ierse greenkeepers maakte er foto’s van! Een achtergelaten golf pitchmark staat zeker in de top 5 ergernissen van een golfer. In dit golfartikel meer info over de pitchmark en de beste pitchfork. En aandacht voor de vraag “hoe repareer je een pitchmark tijdens golfen?”.

Golfen in de regen? 10 tips!

We gaan weer naar de periode met regen, wind en kou. Toch kan je in deze periode nog steeds perfect golfen.
10 snelle tips!

Hoe gebruik ik mijn driver?

Heb jij dat ook? Dat je een mooie driver in je golftas hebt, maar deze eigenlijk te weinig gebruikt. Of als je hem wel gebruikt dat je vaak de fairway mist?

Golfen op Texel

De Texelse, een uitdagende 18 holes golfbaan! Vanaf het voorjaar 2014 zijn alle holes te bespelen en heeft de Texelse een volwaardige golfbaan. Ben jij er al geweest.

De beste golf cadeau tips!

De beste golf cadeaus 2022! Voor de één een dozijn golfballen en voor de ander een nieuwe driver… prijzen vanaf €8,95 tot wel €500. Alle trends leuke golf gadgets op een rij.

Hoe kan ik verder slaan met mijn driver?

Recht of ver? Links oplijnen of maakt dat niks uit? Je wil gewoon verder slaan maar dan heb je toch echt een goede basis nodig.

Hoe gebruik ik mijn putter?

Je ziet de pro’s op de televisie en je droomt ervan. Een putt van 12 meter midden in de hole! Is het je ook wel eens opgevallen dat deze pro’s bijna geen 3-putts maken? Dat is juist de kracht om een goede score binnen te brengen en je handicap te verlagen. Geen 3-putts meer!
Wil jij weten hoe?