Golfhandschoenen

De beste golfhandschoenen

Golfhandschoenen kopen of op zoek naar de beste golfhandschoen aanbieding? Afgelopen jaren heeft een jury uit Amerika 45 golfhandschoenen getest en hieronder vind je de beste modellen. De golfhandschoenen werden uitvoerig getest op verschillende onderdelen. In dit golf artikel aandacht voor de verschillende vragen omtrent golfhandschoenen en het gebruik hiervan. Wat zijn de beste handschoenen? Hoe moet een golfhandschoen zitten en waarom gebruiken we bij golf een golfhandschoen?

Beste golfhandschoen

Top 5

 • Nike
 • Footjoy
 • Titleist
 • Callaway
 • Mizuno

Golfhandschoen test

De verschillende handschoenen zijn op diverse manieren en methodes getest.

 • Regen
 • Verschillende golfgrips
 • Verschillende maten
 • Aantal keren slaan
 • Warmte
 • Materiaal

Beste golfhandschoenen kopen

Zorg ervoor dat bij het passen de golfhandschoen strak om je hand zit. De handschoen gaat namelijk uitzetten door warmte en vocht. Een leren golfhandschoen ademt het beste en voelt daarom vaak beter aan de hand. Dit model handschoen is echter wel duurder maar zijn prijs waard! Check ook gelijk of je je golfhorloge om kunt houden….als je er 1 hebt tenminste.

Waarom een golfhandschoen?

Een golf handschoen zorgt ervoor dat je een betere grip hebt tijdens het golfen. Je hoeft minder in je grip te knijpen en daarmee sla je veel ontspannener. Een goede handschoen voorkomt ook blaren. Sommige golfers doen hun handschoen uit tijdens het putten maar dit is niet echt nodig.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Ping G430 driver

De nieuwe driver van Ping, de G430! In 2023 de driver waar Ping de markt mee probeert te veroveren. 3 knallers met ieder hun eigen specs. Afstand en vergevingsgezindheid staat voorop!

Callaway Paradym driver

De nieuwe driver van Callaway, de Paradym! Volgens Callaway zelf kan dit de #1 driver van 2023 worden die geschikt is voor elk niveau golfer. Check hier meer info over deze nieuwe modellen.

Golf slice

Heb jij dat ook? Dat je met je dikke golf driver vaak een afwijking naar rechts hebt. Een slice noemen we dat en hier hebben we een oplossing voor!

Duurste golftas

Opzoek naar de duurste golftas oftewel “the most expensive golfbag”? In dit golf artikel geven we je een paar mooie voorbeelden van dure golftassen van diverse golfmerken

Taylormade Stealth driver

Taylormade Stealth driver, alleen naam klinkt al beestachtig! Gelukkig is het niet alleen de naam die krachtig is maar ook de driver zelf.

Beste driver 2022

De beste drivers 2022? In dit golf artikel een handig overzicht van de modellen van afgelopen jaar!

Titleist TSR driver

En daar is ie dan, de nieuwe driver van Titleist, de TSR! Volgens experts is dit een kanon en zal dit de #1 driver van de tour worden! Check hier meer info over de nieuwe modellen.

PGA Tour 2K23

Hij is terug, Tiger Woods, in de nieuwe PGA Tour 2K23 golf game! Wordt dit de beste golf game ooit?