Golfhandschoenen

De beste golfhandschoenen

Golfhandschoen kopen of op zoek naar de beste golfhandschoen aanbieding? Afgelopen maanden, zoals elk jaar, heeft een jury uit Amerika 45 golfhandschoenen getest en hieronder vind je de beste modellen. De golfhandschoenen werden uitvoerig getest op de volgende onderdelen;

  • Regen
  • Verschillende golfgrips
  • Verschillende maten
  • Aantal keren slaan
  • Warmte
  • Materiaal

Golfhandschoen kopen

Uiteindelijk kwam natuurlijk ook de prijs en kwaliteit verhouding er aan te pas. De prijzen liggen niet ver uit elkaar en dat maakt de keuze juist zeer interessant. De onderstaande golfhandschoenen kregen van de jury de “gold-medal”, ofwel de beste golfhandschoenen.

Soorten golfhandschoenen

Er zijn tegenwoordig veel type golfhandschoenen. We kennen de normale golfhandschoen, de all weather golfhandschoenen en de winter handschoen. Daarnaast zien we sinds enkele jaren ook de wanten. Dit zijn golf handschoenen die je kunt dragen over je standaard handschoenen om geen koude handen te krijgen.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Hoe gebruik ik mijn driver?

Heb jij dat ook? Dat je een mooie driver in je golftas hebt, maar deze eigenlijk te weinig gebruikt.

Golfen op Texel

De Texelse, een uitdagende 18 holes golfbaan! Vanaf het voorjaar 2014 zijn alle holes te bespelen en heeft de Texelse een volwaardige golfbaan. Ben jij er al geweest.

Golfset kopen advies

Golfset kopen? Gebruik deze tips voor de aanschaf van je nieuwe golfclubs!

Golf abonnement en lidmaatschap

Wat kies jij dit jaar? Een abonnement, losse greenfee acties of een volledig lidmaatschap?

Luxe golf cadeaus

Luxe golf cadeaus 2020? Ach, of je nou €150 uitgeeft voor een swinganalyser of €2100 voor een golfscooter.

Golfen in de regen? 10 tips!

We gaan weer naar de periode met regen, wind en kou. Toch kan je in deze periode nog steeds perfect golfen.
10 snelle tips!

Hoe gebruik ik mijn putter?

Je ziet de pro’s op de televisie en je droomt ervan. Een putt van 12 meter midden in de hole! Is het je ook wel eens opgevallen dat deze pro’s bijna geen 3-putts maken? Dat is juist de kracht om een goede score binnen te brengen en je handicap te verlagen. Geen 3-putts meer!
Wil jij weten hoe?

GolfGo

Golf.nl lanceert in samenwerking met de NGF en NVG een eigen reserveringstool om je starttijden te boeken. In dit artikel meer over GolfGo en de kosten voor golfbanen.