Golfhandschoenen

De beste golfhandschoenen

Golfhandschoen kopen of op zoek naar de beste golfhandschoen aanbieding? Afgelopen maanden heeft een jury uit Amerika 45 golfhandschoenen getest en hieronder vind je de beste modellen. De golfhandschoenen werden uitvoerig getest op verschillende onderdelen. In dit golf artikel aandacht voor de verschillende vragen omtrent golfhandschoenen en het gebruik hiervan. Wat zijn de beste handschoenen? Hoe moet een golfhandschoen zitten en waarom gebruiken we bij golf een golfhandschoen?

Golfhandschoen test

De verschillende handschoenen zijn op diverse manieren en methodes getest.

  • Regen
  • Verschillende golfgrips
  • Verschillende maten
  • Aantal keren slaan
  • Warmte
  • Materiaal

Wat zijn de beste golfhandschoenen

Top 5

Golfhandschoen kopen

Zorg ervoor dat bij het passen de golfhandschoen strak om je hand zit. De handschoen gaat namelijk uitzetten door warmte en vocht. Een leren golfhandschoen ademt het beste en voelt daarom vaak beter aan de hand. Dit model handschoen is echter wel duurder maar zijn prijs waard! Check ook gelijk of je je golfhorloge om kunt houden….als je er 1 hebt tenminste.

Waarom een golfhandschoen?

Een golf handschoen zorgt ervoor dat je een betere grip hebt tijdens het golfen. Je hoeft minder in je grip te knijpen en daarmee sla je veel ontspannener. Een goede handschoen voorkomt ook blaren.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Golfen in de regen? 10 tips!

We gaan weer naar de periode met regen, wind en kou. Toch kan je in deze periode nog steeds perfect golfen.
10 snelle tips!

Hoe gebruik ik mijn driver?

Heb jij dat ook? Dat je een mooie driver in je golftas hebt, maar deze eigenlijk te weinig gebruikt.

Gratis golfen met gratis greenfees

Gratis greenfees of golftas winnen? Check dan hoe jij kans maakt. We verloten een leuk setje greenfees of golftas onder onze ethousiaste golfers.

De beste golf cadeau tips!

De beste golf cadeaus 2021! Voor de één een dozijn golfballen en voor de ander een nieuwe driver… prijzen vanaf €8,95 tot wel €500. Alle trends leuke golf gadgets op een rij.

Hoe kan ik verder slaan met me driver?

Recht of ver? Links oplijnen of maakt dat niks uit? Je wil gewoon verder slaan maar dan heb je toch echt een goede basis nodig.

Hoe gebruik ik mijn putter?

Je ziet de pro’s op de televisie en je droomt ervan. Een putt van 12 meter midden in de hole! Is het je ook wel eens opgevallen dat deze pro’s bijna geen 3-putts maken? Dat is juist de kracht om een goede score binnen te brengen en je handicap te verlagen. Geen 3-putts meer!
Wil jij weten hoe?

De beste golf poloshirts

Tijdens het mooie weer is er niks lekkerder dan in je poloshirt golfen. Lekker in je korte mouwtjes de baan over en geen enkele belemmering van zware strakke golfkleding in je golfswing. Golf poloshirts zijn niet alleen heel fijn maar op veel golfbanen zelfs verplicht.

KLM Open 2021 wordt Dutch Open

Elk jaar kijken we als fanatieke golfer uit naar “het” golftoernooi van Nederland, het KLM Open. Het KLM Open 2021 zal er echter iets anders uitzien want het heet geen KLM Open meer maar Dutch Open.