Golfhandschoenen

De beste golfhandschoenen

Golfhandschoenen kopen of op zoek naar de beste golfhandschoen aanbieding? Afgelopen jaren heeft een jury uit Amerika 45 golfhandschoenen getest en hieronder vind je de beste modellen. De golfhandschoenen werden uitvoerig getest op verschillende onderdelen. In dit golf artikel aandacht voor de verschillende vragen omtrent golfhandschoenen en het gebruik hiervan. Wat zijn de beste handschoenen? Hoe moet een golfhandschoen zitten en waarom gebruiken we bij golf een golfhandschoen?

Beste golfhandschoen

Top 5

 • Nike
 • Footjoy
 • Titleist
 • Callaway
 • Mizuno

Golfhandschoen test

De verschillende handschoenen zijn op diverse manieren en methodes getest.

 • Regen
 • Verschillende golfgrips
 • Verschillende maten
 • Aantal keren slaan
 • Warmte
 • Materiaal

Golfhandschoen kopen

Zorg ervoor dat bij het passen de golfhandschoen strak om je hand zit. De handschoen gaat namelijk uitzetten door warmte en vocht. Een leren golfhandschoen ademt het beste en voelt daarom vaak beter aan de hand. Dit model handschoen is echter wel duurder maar zijn prijs waard! Check ook gelijk of je je golfhorloge om kunt houden….als je er 1 hebt tenminste.

Waarom een golfhandschoen?

Een golf handschoen zorgt ervoor dat je een betere grip hebt tijdens het golfen. Je hoeft minder in je grip te knijpen en daarmee sla je veel ontspannener. Een goede handschoen voorkomt ook blaren.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Golfclubs gestolen

Wie helpt Joost mee zoeken naar zijn gestolen golfclubs? Rond 10 augustus zijn de clubs uit zijn auto in Den Haag gestolen.

PGA Tour 2K23

Hij is terug, Tiger Woods, in de nieuwe PGA Tour 2K23 golf game! Wordt dit de beste golf game ooit?

Golfset kopen advies

Golfset kopen? Gebruik deze tips voor de aanschaf van je nieuwe golfclubs!

Duurste golftas

Opzoek naar de duurste golftas oftewel “the most expensive golfbag”? In dit golf artikel geven we je een paar mooie voorbeelden van dure golftassen van diverse golfmerken

Hoe gebruik ik mijn putter?

Je ziet de pro’s op de televisie en je droomt ervan. Een putt van 12 meter midden in de hole! Is het je ook wel eens opgevallen dat deze pro’s bijna geen 3-putts maken? Dat is juist de kracht om een goede score binnen te brengen en je handicap te verlagen. Geen 3-putts meer!
Wil jij weten hoe?

Golfen in het buitenland

Golfen in het buitenland, net even iets anders en misschien wel het leukste uitje van het jaar. Of je nu gaat golfen in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal of Turkije. Heerlijk om er even uit te zijn.

Pitchmark? Hoe irritant!

200 pitchmarks op 1 green? Ierse greenkeepers maakte er foto’s van! Een achtergelaten golf pitchmark staat zeker in de top 5 ergernissen van een golfer. In dit golfartikel meer info over de pitchmark en de beste pitchfork. En aandacht voor de vraag “hoe repareer je een pitchmark tijdens golfen?”.

Golfen in de regen? 10 tips!

We gaan weer naar de periode met regen, wind en kou. Toch kan je in deze periode nog steeds perfect golfen.
10 snelle tips!