Beste driver 2023

Onder de beste drivers 2023 horen natuurlijk de Paradym, TSR, Stealth 2, G430 maar er zijn nog meer drivers die in 2023 op de golfmarkt zijn gebracht. Wij hebben hier een leuk overzicht voor je van gemaakt! Sommige golf driver modellen zal je vast ook in de lijst van de beste golf drivers 2024 terug zien komen, terwijl we ook weten dat er komend najaar veel nieuwe dikke knallers de markt op worden geschoten. Titleist, Taylormade en natuurlijk de Callaway drivers ontbreken niet in de test en staan klaar om ook door jou te worden ontdekt.

golfclubs

Beste golf drivers 2023

De ontwikkeling van nieuwe drivers gaat zo snel, dat je verschillende modellen drivers van 1 merk in 1 jaar ziet. We weten ook dat er merken zijn die momenteel een serie hebben uitgebracht die we zeker volgende jaar terugzien. Denk hierbij aan de Taylormade Stealth 2, de Titleist TSR en de Callaway Paradym driver. Als we het hebben over de beste drivers golf 2023 dan zijn dat drivers die goed uit de reviews komen en getest zijn op verschillende onderdelen.

Driver test 2023

Waar worden de diverse golf drivers op getest?

  • MOI = Moment of impact
  • Vergevingsgezindheid
  • Afstand
  • Flexibiliteit
  • Controle (moet je als golfer veel moeite doen om een goede bal te slaan?)
  • Kwaliteit
  • Opties (verstelbare clubhead, sleutels, gekoppelde apps en andere instelbare graden)
  • Prijs

Beste driver modellen

Callaway Paradym


Titleist TSR


Ping G430


Mizuno ST -Z 230


Taylormade Stealth 2


Srixon ZX 7


Cobra Aerojet

Even apart opgenomen in de lijst met beste drivers 2023 is de Cobra Aerojet LS. Uit diverse reviews en de driver test 2023 komt de Cobra Earojet er enorm goed uit en is misschien wel de verrassing van het jaar! Door het speciale dynamische ontwerp is de bal makkelijker verder te slaan! De prijs van de Cobra Aerojet driver ligt rond de €500.

Golfdriver kopen

Ben je opzoek naar een nieuwe driver? Met welk golfmerk wil je spelen dan? Klik op 1 van onze golfmerken voor meer informatie.


Beste golf driver kopen

Online vind je veel informatie en advies voor het kopen van de juiste driver. Het is echter wel zo dat veel van deze (golf) websites belang hebben bij een bepaald golfmerk en zich in alle bochten wringen om jou juist dat ene merk golf driver te laten kopen. Mocht je nou een nieuwe golf driver kopen, check dan de volgende 5 punten;

Golfmerken testen

Je hele golfset bestaat uit Callway golfclubs, maar als je makkelijkere drives slaat met een Taylormade driver dan moet je die kopen. Veel tourspelers golfen namelijk ook met diverse golfmerken. Richt je pijlen dus niet op 1 golfmerk maar ga golf drivers vergelijken.

Goedkope golfdriver kopen

De hoofdprijs betalen voor golfclubs of een golf driver wil niemand, maar investeer die paar extra euro’s toch maar wel in een goeie golf driver. Je krijgt achteraf echt spijt als je de juiste golf driver hiervoor hebt laten lopen.

Advies van een golfshop

De golfshop! Laat je golfswing analyseren met een simulator. Sla 50 golfballen met 5 verschillende golf drivers die worden aanbevolen door de verkoper. Mocht je 2 drivers hebben gevonden die je wel interessant vindt dan neem je die mee naar de driving range (tip 4). Tijdens zo’n analyse kom je erachter welke loft, shaft en driver je nodig hebt.

Demo driver

Het mooie aan de golfshops op een golfbaan is dat je er gelijk je golfdriver kunt testen op de driving range. Tegenwoordig zie je ook dat veel golfshops die niet aan de golfbanen zitten dit doen. Even een kopietje van je paspoort en borg en slaan maar.

Originele golf driver kopen met garantie

Een goedkope golf driver uit China, Japan of Amerika kopen kan je veel geld besparen, maar de ellende is vaak ook groot. In de afgelopen 13 jaar dat ik actief ben in de golfsport heb ik veel ellende van replica golf drivers voorbij zien komen. Gebroken shafts na 3x slaan en een clubhead die uit elkaar barst. Golfshop in Nederland = garantie = niet goed geld terug.

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *