Beste driver 2022

Zoals elk jaar sluiten we ook 2022 af met een overzicht van de beste golf drivers. Er zijn weer veel nieuwe modellen op de markt gebracht en wij hebben hier een leuk overzicht van gemaakt! Sommige golf driver modellen zal je vast ook in de lijst van de beste golf drivers 2023 zien terugkomen, terwijl we ook al hebben vernomen dat er komend jaar veel nieuwe dikke knallers verschijnen!

golfclubs

Beste golf drivers 2022

Inmiddels zijn er alweer diverse merken die de nieuwe modellen van 2023 hebben gepresenteerd. Soms gaat de ontwikkeling zo snel, dat je verschillende modellen drivers in 1 jaar ziet van 1 merk. We weten ook dat er merken zijn die momenteel een serie hebben uitgebracht die we zeker volgende jaar terugzien. Denk hierbij aan de Taylormade Stealth en de Titleist TSR driver. Als we het hebben over de beste golf drivers 2022 dan zijn dat drivers die goed uit de reviews komen en getest zijn op verschillende onderdelen.

Beste driver merken:

 • Titleist
 • Taylormade
 • Ping
 • Callaway
 • Cleveland
 • Srixon
 • Mizuno

Titleist TSI

titleist tsi

Mizuno ST

Mizuno SG driver

Ping G425

Mizuno SG driver

Callaway Rogue


Taylormade Stealth

Taylormade stealth driver

Srixon ZX

Srixon ZX5

Beste golf driver kopen

Online vind je veel informatie en advies voor het kopen van de juiste driver. Het is echter wel zo dat veel van deze (golf) websites belang hebben bij een bepaald golfmerk en zich in alle bochten wringen om jou juist dat ene merk golf driver te laten kopen. Mocht je nou een nieuwe golf driver kopen, check dan de volgende 5 punten;

 1. Golfmerken testen
  Je hele golfset bestaat uit Callway golfclubs, maar als je makkelijkere drives slaat met een Taylormade driver dan moet je die kopen. Veel tourspelers golfen namelijk ook met diverse golfmerken. Richt je pijlen dus niet op 1 golfmerk maar ga golf drivers vergelijken.
 2. Goedkope golfdriver kopen
  De hoofdprijs betalen voor golfclubs of een golf driver wil niemand, maar investeer die paar extra euro’s toch maar wel in een goeie golf driver. Je krijgt achteraf echt spijt als je de juiste golf driver hiervoor hebt laten lopen.
 3. Advies van een golfshop
  De golfshop! Laat je golfswing analyseren met een simulator. Sla 50 golfballen met 5 verschillende golf drivers die worden aanbevolen door de verkoper. Mocht je 2 drivers hebben gevonden die je wel interessant vindt dan neem je die mee naar de driving range (tip 4). Tijdens zo’n analyse kom je erachter welke loft, shaft en driver je nodig hebt.
 4. Neem een demo driver mee
  Het mooie aan de golfshops op een golfbaan is dat je er gelijk je golfdriver kunt testen op de driving range. Tegenwoordig zie je ook dat veel golfshops die niet aan de golfbanen zitten dit doen. Even een kopietje van je paspoort en borg en slaan maar.
 5. Originele golf driver kopen met garantie
  Een goedkope golf driver uit China, Japan of Amerika kopen kan je veel geld besparen, maar de ellende is vaak ook groot. In de afgelopen 13 jaar dat ik actief ben in de golfsport heb ik veel ellende van replica golf drivers voorbij zien komen. Gebroken shafts na 3x slaan en een clubhead die uit elkaar barst. Golfshop in Nederland = garantie = niet goed geld terug.

Golfdriver kopen

Ben je opzoek naar een nieuwe driver? Met welk golfmerk wil je spelen dan? Klik op 1 van onze golfmerken voor meer informatie.


Wij promoten vaak Jumbo golf als het gaat om golfclubs, golftassen, golfballen of andere golfartikelen. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golfspullen, scherpe prijzen, bekende golfmerken en vaak leuke golf aanbiedingen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

jumbo golf en hockey

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *