titleist driver TSR

Titleist TSR driver

En weer heeft Titleist een nieuwe driver op de markt gelanceerd, de Titleist TSR. Titleist is in 2016 het Speed Project begonnen en het doel was om de meest gespeelde driver op de tour en andere toernooien te worden. Uiteraard met het doel om nog bekender te worden en meer golf drivers te verkopen. Inmiddels zijn we bij de 3e versie van de Titleist golf driver modellen beland, de nieuwe TSR.

Titleist TSR

Na de TS en de TSi is er dus nu de Titleist TSR driver en het model heb je al kunnen zien in een paar toernooien die ook nog eens met succes werden gewonnen door tourspelers met de TSR driver, toeval of niet! De nieuwe Titleist driver TSR prijs ligt rond de €620 en is beschikbaar in 3 versies.

  • TSR2
  • TSR3
  • TSR4

Titleist golf driver

Zoals bij elk merk geeft de fabrikant aan dat het verschil met de vorige modellen enorm is, en dus ook volgens Titleist. In de TS en TSi drivers zat al een verschil maar dit kun je niet vergelijken met de nieuwe TSR driver aldus het merk. Waar zitten de verschillen dan in?

  • Sneller in de lucht
  • Langer van de tee en
  • Rechter naar de fairway

Het klinkt als de ideale golf driver! Titleist heeft natuurlijk wel een goede verklaring voor de betere prestaties van de TSR driver. De prestaties zijn te danken aan:

  • Betere aerodynamica (meer clubhoofdsnelheid)
  • Een laag voor laag opgebouwd clubblad met verschillende diktes (meer balsnelheid over een groter oppervlak)
  • Een extra laag die naar voren is geplaatst om het zwaartepunt te verplaatsen (stabiliteit, vergevingsgezindheid en een optimale balvlucht).

Titliest TSR driver vergelijken

Veel golfers zullen kiezen voor het TSR2 model omdat deze het meest vergevingsgezind is. Ongeacht waar je de golfbal op het clubhead raakt zal de driver corrigeren. Tuurlijk is het zo dat als je de bal middenin de sweetspot raakt dat je nog verder slaat, maar heel veel meters zal het niet meer uitmaken!

De TSR3 wordt gebruikt door de professionals. De footprint is iets kleiner dan bij de TSR2 en je zult de bal dus vaker of meer in de sweetspot moeten raken wil de driver alles compenseren.

De TSR4 driver is de golfclub met de laagste spin en ook het minst favoriet van de serie. Je kunt de spin wel aanpassen met de bijgeleverde gewichten aan de voor en achterkant maar dan kun je net zo goed de TSR3 kopen.

Titleist TSR driver kopen?

Wij promoten vaak Jumbo golf als het gaat om golfclubs, golftassen, golfballen of andere golfartikelen. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golfspullen, scherpe prijzen, bekende golfmerken en vaak leuke golf aanbiedingen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

jumbo golf en hockey

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefComments 1


  1. Ik vind de Titleist TSR driver goed ten opzichte van zijn voorganger, maar de prijs is wat aan de hoger kant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *