De beste golf cadeau tips!

Golfer of geen golfer, als je opzoek bent naar golf cadeaus dan krijg je graag wat tips om het beste golf cadeau te kopen. Sinterklaas of kerst, vader of moederdag zijn de speciale dagen in het jaar om te zoeken naar een leuk golf kado. In dit golfblog geven we je een paar handige tips om net dat ene leuke goedkope cadeau te scoren en echt het beste golfcadeau te kopen waar je vriend, vriendin of familielid echt wat aan heeft.

Golf cadeau

Wat is er leuker dan iemand blij maken met een cadeau waar diegene echt wat aan heeft? Golfcadeaus voor een golfer is dan toch echt wel een leuk idee. Er zijn al  golfpresentje vanaf €1. Wil je een wat groter cadeau geven dan is een golfhandschoen of een doos golfballen van een goed merk ook echt een leuk idee!

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefOrigineel golf kado

Golfballen, golfkleding, golfcaps, golfhandschoenen, golfshoenen spikes of misschien wel een greenfee is altijd een origineel golf cadeau. Het belangrijkste is natuurlijk je budget. Ook als je wat meer geld wilt uitgeven aan een golfcadeau helpen we je op weg! Niet alleen handig tijdens de feestdagen maar misschien ook als er iemand jarig is. De prijzen voor deze golf cadeau’s variëren van €10 tot €250. Tijdens de zoektocht naar een leuk golf kado kom je zeker nog veel meer leuke golf presentjes tegen! Let wel op dat je iets koopt waar je vriend of kennis echt wat aan heeft!

Klik op de foto om direct het product / golf kado te bekijken en-/of te bestellen.

Golf cadeau tips

1- Golfriem of golfbelt

mizuno-golf-riem

Golfriemen v.a. €29,95

2-Golfballen

nike-golfballen

Golfballen v.a. €9,95

3- Golfcaps

golf-caps-golfmerken

Golf caps van de beste golfmerken v.a. €12,95

4- Golfhandschoenen

golfhandschoenen-kopen-online

Golfhandschoenen v.a. €9,95

5- Golf-cadeaubon

golf-kadobon

Golf cadeau-bon v.a. €15,95

6- Golfschoenen-spikes

Golfshoenen-spikes

Golfschoen-spikes v.a. €9,95

7- Toursticks

toursticks-voor-golf

Toursticks v.a. €17,95

8- Golf handdoeken

golf-handdoeken

Golf handdoeken


Dure golf cadeaus

Is er iemand jarig of viert hij of zij een jubileum dan zijn duurdere golf cadeaus leuker om te kopen. Laat alle vrienden of kennissen een bijdrage doen en koop een duurder golf cadeau. Denk hierbij aan een golftrolley, golftas, golfdriver, een goed regenpak of wat materialen om het golfspel te verbeteren. Deze golfspullen gaan vaak echt wel een paar jaar mee. Degene aan wie je dit geeft zal er zeker plezier aan beleven!

Golftrolley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Golftas

beste-golftassen-aanbieding-kopen

Een goede golftas kost rond de €180

Golfdriver

Callaway Big Bertha Alpha driver

Een goed driver kost rond de €250

Game Golf tracking system

Game-golf-tracking-system

Met dit systeem haal je alles uit je golfspel €199 (43% korting)

Weet jij nog meer leuke golf cadeaus? Laat het ons weten en dan delen wij het weer met andere golfers zodat ook zij een fantastisch golfcadeau kunnen kopen.


Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.