beste golf games

Beste golf games

Golf games? Als je over het woord nadenkt dan koppel je dat gelijk aan een spelcomputer. Nog even nadenken en je denkt aan een golf app en daarna misschien wel aan een golfsimulator waarop je een golfspel kunt spelen. We gaan het in dit golfartikel echter alleen over de gameconsoles hebben en niet over golfsimulatoren of over verschillende vormen van het golfspel. Met welke golf games kun jij je de wintermaanden of donkere dagen vermaken? Welke golf games zijn er tegenwoordig te koop en behoren tot de beste golf spellen? Met welke golf spellen blijf je nog een beetje in beweging ook? We hebben de beste golf games voor je op een rijtje gezet en wat leuke informatie over de diverse spelcomputers opgezocht. Verder geven we je een overzicht van de beste golf games voor de Nintendo Switch, Playstation 4 en Nintendo Wii. Daarnaast ook aandacht voor de nieuwe Sony PS5 prijs

2k23 golf game

Beste Golf Game?

Voordat we beginnen over golf apps en games moeten we even stilstaan bij Tiger Woods. Ken je het golfspel Tiger Woods nog? Hoe groot is de kans dat we Tiger Woods weer kunnen spelen in EA-sports was 1 van de vragen die wij ons de laatste jaren regelmatig hebben gesteld. Menig golfer heeft het spel Tiger Woods van EA-sports namelijk wel op de Playstation 3 of 4 gespeeld. De EA sports Game gaf je ook echt het golf gevoel. De druk op de eerste tee en de verschillende handelingen maakte dit golfspel tot één van de beste golf games. Zoals je van EA-sport gewend bent speelde het competitie niveau een grote rol. Je begon met een handicap en probeerde steeds beter te worden door de verschillende holes steeds beter te spelen. Als je de holes goed uitspeelde dan kreeg je geld waarmee je materialen kon verbeteren. Een nieuwe golfset, golfhandschoen of golfballen konden worden gekocht in de shop. Eenmaal gekocht kon je verder slaan met je driver en werd je precisie beter. Daardoor kon je op een steeds hoger niveau golfen. Goed nieuws! Tiger is back in 2K23, het golfspel van EASports. Daar zo meer over….

Beste golfspel online?

Er was ook een andere zijde van het welbekende spel. Zoals we allemaal weten is golf niet de grootste sport in Nederland en de oudere generatie die golf speelt doet weinig met gameconsoles. Deze generatie heeft dus vaak geen Playstation of Nintendo om golf games te spelen. Probleempje voor EA-sports dus. Ook al had je wel een Playstation dan was Tiger Woods niet het spel waar heel veel actie in zat in vergelijking met andere Playstation Games zo. Dit alles resulteerde in een domper voor EA-sports toen zij de nieuwste golf game gingen promoten. Het trok de jongere Playstation en Nintendo gamers niet. De nieuwste PS4 game PGA Tour Rory Mcllroy werd in 2013 daarom ook heel slecht verkocht. Kwam dit omdat Rory op de cover stond in plaats van Tiger of omdat de Playstation gamer het spel wel heeft gezien en er weinig verandering in zat?

PGA Tour 2K23

Maar daar is ie dan toch, de nieuwe Golf Game PGA Tour  2K23 met Tiger Woods.

Golf op de Nintendo

Nintendo deed het veel beter met de Wii sports. Op de Nintendo Wii kon je namelijk een golf game spelen waarin je echt moest swingen met een controller in je hand. Het spel ging veel sneller dan PGA Tiger Woods en je hoefde niet heel veel moeilijke handelingen te doen. De echte golfer kon zich trouwens niet echt vinden in de Nintendo Wii golf game. Het was een “kinderachtig” spel met niet het echte golf-gevoel, maar beter iets dan niets.

Playstation 5 Golf games

Met de komst van de Playstation 5 was er wel weer hoop voor de golfers. Grote kans dat EA-sports toch een golf game op de nieuwe Sony gameconsole uitbrengt De prioriteit is echter niet de hoogste als je bedenkt dat EA-Sports ook de spellen FIFA en UFC  in zijn pakket heeft. dan staat de golf game niet bovenaan. Maar met de komst van PGA Tour 2K23 is het wachten voorbij!

Nintendo Golf games

Wereldwijd is de verkoop van de Nintendo Switch aardig maar niet zo groot als die van de Sony Playstation 4. Toch brengt Nintendo altijd leuke familie spelcomputers uit en zo ook de nieuwe Nintendo Switch. Het meest verkochte golfspel op de Nintendo Switch is misschien wel We Love Golf. Een leuk animatie spel voor jong en oud zonder al teveel moeilijke termen. Met de controller kun je een golfswing maken om je bal weg te slaan. Je kunt dus een echte swing maken om een drive te slaan. Putten doe je met een korte beweging en dat geldt ook voor een chip. Met de Nintendo Switch aanbieding zijn de bekende golfspellen binnen handbereik;

Golf Story
3D minigolf
We love golf
Mario Golf

Golf app games

Als laatste onderwerp hebben we de Golf apps. In ons blog over de beste golf apps hebben we je informatie gegeven over leuke golf apps die handig zijn voor in de baan of om je handicap bij te houden. Er zijn echter ook heel veel golf games apps. Leuke golf spelletjes om te spelen op je mobiel of tablet.

Beste Golf games op mobiel

  1. Golf Clash
  2. WGT Golf
  3. Golf Rival
  4. Mini Golf King
  5. Mini Golf Star Retro Golf Game

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Goedkoopste energie 2024

GOLF&BUSINESS:
De beste smartwatch 2024? Check hier de modellen!

Beste smartwatch 2024

GOLF&BUSINESS:
De beste smartwatch 2024? Check hier de modellen!

Beste koffiebonen 2024

GOLF&BUSINESS:
De beste koffiebonen 2024? Check hier de boontjes!

Beste kerstcadeaus 2023

GOLF&BUSINESS:
De beste kerstcadeaus 2023? Check hier de cadeaus!

Beste laptop 2024

GOLF&BUSINESS:
De beste laptop 2024? Check hier de modellen!

Beste tablet 2024

GOLF&BUSINESS:
De beste tablet 2024? Check hier de modellen!

Gratis golftas

Dit keer verloten we een gratis golftas twv max. €200 naar keuze…

Beste airfryer 2024

GOLF&BUSINESS:
De beste airfryer 2024? Check hier de modellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *