Beste golf games

Golf games? Als je over het woord nadenkt dan koppel je dat gelijk aan een spelcomputer. Nog even nadenken en je denkt aan een golf app en daarna misschien wel aan een golfsimulator waarop je een golfspelletje kunt spelen. We gaan het in dit golfartikel echter alleen over de gameconsoles hebben en niet over golfsimulatoren. Met welke golf games kun jij je in de wintermaanden of donkere dagen vermaken? Welke golf games zijn er tegenwoordig te koop en behoren tot de top golf spellen? Met welke golf games blijf je nog een beetje in beweging ook? We hebben de beste golf games voor je op een rijtje gezet en leuke informatie over de diverse spelcomputers. Verder geven we je een overzicht van de beste golf games voor de Nintendo Switch, Playstation 4 en Nintendo Wii. Daarnaast kijken we even in de toekomst met de nieuwe Playstation 5

Tiger woods golf game

Laatst zei me neefje van 8: Kijk hoe vet dit is, al die blokjes die je kunt stapelen en waarmee je iets kunt bouwen. Ik zei: ja man, dat is LEGO!
Kinderen van tegenwoordig kennen dit soort speelgoed al bijna niet meer. Het is alleen maar de playstation, pc, ipad en naar Youtube kijken.

Beste Golf Game?

Voordat we beginnen over golf apps en games moeten we even stilstaan bij Tiger Woods. Ken je het golfspel Tiger Woods nog? Hoe groot is de kans dat we Tiger Woods weer kunnen spelen in EA-sports? Menig golfer heeft het spel Tiger Woods van EA-sports namelijk wel op de Playstation 3 of 4 gespeeld. De EA sports Game gaf je ook echt het golf gevoel. De druk op de eerste tee en de verschillende handelingen maakte dit golfspel tot één van de beste golf games. Zoals je van EA-sport gewend bent speelde het competitie niveau een grote rol. Je begon met een handicap van 45 en probeerde steeds beter te worden door de verschillende holes steeds beter te spelen. Als je de holes goed uitspeelde dan kreeg je geld waarmee je weer je materialen kon verbeteren. Een nieuwe golfset, golfhandschoen of golfballen konden worden gekocht in de shop. Eenmaal gekocht kon je verdere drives slaan en werd je precisie beter. Daardoor kon je op een steeds hoger niveau golfen. Erg leuk allemaal….

Beste golfspel online?

Maar er was ook een andere zijde van het welbekende spel. Zoals we allemaal weten is golf niet de grootste sport van Nederland en de oudere generatie die golf speelt doet weinig met gameconsoles. Deze generatie heeft dus vaak geen Playstation of Nintendo om deze golf games te spelen. Probleempje voor EA-sports dus. Ook al had je wel een Playstation dan was Tiger Woods niet het spel waar heel veel actie in zat in vergelijking met andere Playstation Games. Dit alles resulteerde in een domper voor EA-sports toen zij de nieuwste golf game gingen promoten. Het trok de jongere Playstation en Nintendo gamers niet. De nieuwste PS4 game PGA Tour Rory Mcllroy werd in 2013 ook heel slecht verkocht. Kwam dit omdat Rory op de cover stond in plaats van Tiger of omdat de Playstation gamer het spel wel heeft gezien en er weinig verandering in zat.

Nintendo deed het veel beter met de Wii sports. Op de Nintendo Wii kon je namelijk een golf game spelen waarin je echt moest swingen met een controller in je hand. Het spel ging veel sneller dan PGA Tiger Woods en je hoefde niet heel veel moeilijke handelingen te doen. De echter golfer kon zich trouwens niet echt vinden in de Nintendo Wii golf game maar beter iets dan niets.

Playstation 5 Golf games

Met de komst van de Playstation 5 is er wel weer hoop voor de golfers. Grote kans dat EA-sports  toch een golf game op de nieuwe Sony gameconsole uitbrengt. De prioriteit is echter niet de hoogste. Als je bedenkt dat EA-Sports ook de spellen FIFA en UFC  in zijn game pakket heeft dan staat de golf game niet bovenaan. Er gaan wel diverse geruchten over de Playstation 5 VR in combinatie met een nieuwe Golf game. Even afwachten dus.

Golf games Playstation

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er dus wel Golf games voor de Playstation verschenen maar kun je geen nieuwe meer kopen. Zodra de Playstation 5 uitkomt zullen we je op de hoogte houden van de nieuwe golf spellen.

Nintendo Golf games

Wereldwijd is de verkoop van de Nintendo Switch aardig maar niet zo groot als die van de Sony Playstation 4. Toch brengt Nintendo altijd leuke familie spelcomputers uit en zo ook de nieuwe Nintendo Switch. Het meest verkochte golfspel op de Nintendo Switch is misschien wel We Love Golf. Een leuk animatie spel voor jong en oud zonder al teveel moeilijke termen. Met de controller kun je een golfswing maken om je bal weg te slaan. Je kunt dus een echte swing maken om een drive te slaan. Putten doe je met een korte beweging en dat geldt ook voor een chip. Nintendo Switch kent nog meer bekende golfspellen:

Golf Story
3D minigolf
We love golf
Mario Golf

 

Nintendo Wii

Golf app games

 

 

 

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.