goedkope golfschoenen

Goedkope golfschoenen

Goedkope golfschoenen kopen, welke golfer wil dat nou niet? Wel van een goed merk uiteraard en geen sloffen die na een paar keer golfen uit elkaar vallen! In dit golf artikel een overzicht van de beste goedkope golfschoenen. We hebben een selectie gemaakt van diverse goedkope modellen, wat handige tips om ervoor te zorgen dat je niet teveel geld uitgeeft en de beste golfschoenen aanbiedingen. Kortom alles over de goedkoopste golfschoenen!

Goedkope golfschoenen tips

Wil je golfschoenen kopen maar niet al teveel betalen? Goedkope golfschoenen kopen is leuk want dat scheelt geld, maar een beetje comfort is ook wat waard! Zorg ervoor dat je nieuwe golfschoenen comfortabel zitten, ondersteuning bieden en stabiliteit bieden om blessures te voorkomen. Stabiliteit is erg belangrijk tijdens het golfen. Daarnaast zou het ook fijn zijn als deze beste golfschoenen waterdicht zijn want geen enkele golfer vindt het fijn om natte voeten te hebben tijdens de ronde.

Goedkope golfschoenen kopen

Als je opzoek bent naar nieuwe golfschoenen en je wilt niet teveel betalen dan volgen hier wat handige tips voor de aanschaf van goedkope golfschoenen:

Golfschoenen sale
Onze partner Jumbo Golf heeft regelmatig een golfschoenen sale! De kortingen op de diverse merken golfschoenen lopen op tot wel 70%, zelfs op de Nike air max golfschoenen.

Golfschoenen aanbieding
We zien de golfschoen aanbiedingen steeds meer en dan met name de korting op een bepaalde maat. Stel de golfshop heeft alleen nog maat 42 in de verkoop dan krijg je hier korting op omdat dit de laatste modellen zijn.

Golfschoenen kopen

De laatste jaren zie je een enorme ontwikkeling wat golfschoenen betreft. Waar we voorheen het klassieke model veel kochten heeft het sportievere model golfschoen nu de voorkeur. Nike, Adidas, Footjoy en Puma knallen de golfmarkt vol met trendy en sportieve golfschoenen. Nike bijvoorbeeld die is een hele nieuwe weg ingeslagen met de Nike air max golf golfschoenen. Op basis van het air max model alleen dan met een dikkere zool en spikeless onderkant. Als we het dan toch over een spikeless golfschoen hebben dan vertellen we er maar gelijk bij dat je dat bij andere modellen ook steeds meer ziet. Het loopt beter, minder onderhoud en minder kosten.

Wat is de beste golfschoen?

Dat is natuurlijk een vraag die ligt aan een aantal aspecten en per golfer verschilt. Uiteraard kunnen we je nog wel wat tips geven om de beste golfschoenen te vinden!

  1. Kies een kleur die past bij je meest gedragen golfoutfit. Tegenwoordig is het combineren van kleuren best toegestaan op de golfbaan, maar je tegenstander of je flightgenoten hoeven niet verblind te worden!
  2. Niet 1 paar golfschoenen maar 2 paar golfschoenen (zomer en winter). In de zomer wil je niet al te warme voeten hebben (denk aan blaren) en in de winter moeten je golfschoenen waterdicht en warm zijn. Gebruik je oude paar golfschoenen voor op de drivingrange!
  3. Een stabiele golfschoen. Zorg dat je golfschoenen koopt waar je niet alleen lekker op loopt maar ook stabiel op staat. Een goeie golfswing begint natuurlijk bij stabiliteit!
  4. Let op de spikes onder de golfschoenen. Het aantal is belangrijk en spikes die je makkelijk kunt vervangen. Het is namelijk best irritant als je geen grip hebt en ook als je spikes hebt die je bijna niet kunt vervangen of kunt kopen.
  5. Koop golfschoenen die je zelf echt mooi vindt en die lekker lopen. Geen golfschoenen kopen omdat bv. Tiger woods of Rickie Fowler ermee lopen. Zorg voor de juiste maat golfschoen! In de zomer loop je met sokjes en in de winter met sokken.

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *