Golfweather app

Al jaren worden onder golfers discussies gevoerd over wat de beste app is om het weer te checken om te golfen. Een beetje regen is niet erg maar je moet niet het clubhuis binnen komen drijven. Als het tussendoor wat regent heb je diverse mogelijkheden om evengoed nog een goede score neer te zetten. Maar welke app gebruik je om het weer te checken? In dit golfartikel gaan we het hebben over de golf app golfweather!

Golfweather

Met 40.000 golfbanen is de kans groot dat je ook jouw golfbaan in de app kunt vinden. De golf app kent verschillende mogelijkheden om jouw golfbaan te vinden. Je kunt zoeken op land, streek of naam van de golfbaan zelf!

Hoe werkt de golfweather app?

De weer golfapp van Weather.com werkt simpel en is eigenlijk te vergelijken met andere weerapps. Het verschil voor de gebruiker zit in het zoeken op golfbaan. Zoek de golfbaan waar je wilt golfen en je krijgt niet alleen het actuele weer, maar ook een prognose van minimaal 3 uur en maximaal 7 dagen. Het mooie van deze app is dat zij de data halen van de precieze locatie, de golfbaan, en niet vanuit een vliegveld, radar, satelliet of stad in de buurt. Zo weet je precies waar en wanneer je het beste weer hebt om te golfen!

7 dagen

golfwaether

Android en Apple

weer app golf

40.000

golfbanen weer

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *