Golfen op Texel

Elke golfer die een weekendje naar Texel is geweest heeft zeker een rondje gaan golfen op golfbaan de Texelse. Een leuke uitdagende golfbaan tussen de duinen met hoog helmgras die je soms lastige holes bezorgen. De wind maakt golfen op Texel nog moeilijker, want het lijkt alsof je nooit weet welke kant hij opwaait. In dit golfblog willen we je graag wat meer informatie geven over golfen op Texel. We geven je een paar handige tips, hebben wat info over de verbouwing naar de 18 holes en hebben een paar leuke Texel golfarrangementen.

golfen-landal-texel

Texelse golf?

Rust, stilte, uitdagend, wind, goed onderhouden, lastige holes, puur natuur, gezelligheid en gewoon omdat het Texel is! Iedereen die wel eens op Texel is geweest weet dat de vakantie al begint op de boot. Om je heen kijken vanaf het dek geeft alweer een schitterende plek in Nederland weer. Op Texel is genoeg te doen en omdat de mensen op Texel ontspannen zijn, ben jij dat vaak ook. Als je dan ook nog eens van golf houdt dan zit je op Texel helemaal goed! De 9-holes golfbaan was altijd al leuk. Makkelijke en moeilijkere holes wisselen elkaar af, maar je weet dat je moet vechten voor de puntjes. Eenmaal achterin de duinen van de golfbaan lijkt het alsof er bijna niks bestaat op de wereld. Zo stil en rustig en dan ook nog 2 lastige holes. Golfen en genieten!

18 holes golfen op Texel

Sinds een paar jaar, voorjaar 2014 om precies te zijn, heeft Texel eindelijk een volwaardige 18 holes golfbaan. Na jarenlang discussiƫren, bedenken, ontwerpen en afwachten op een goedkeuring is het zover! We moeten er gelijk bij zeggen, het was het wachten waard. Golfbaan de Texelse had al een leuke golfbaan maar de 2e 9 holes maken het plaatje zeker compleet.
De 2e 9 holes
Tsja, totaal anders maar toch Texel. Briljant aangelegd! Afwisselende holes met diverse hoogteverschillen. Daarbij in perfecte staat en zeer uitdagend. Met de 2e 9 holes heeft de Texelse golfbaan er zeker wat moois bijgekregen.

golfbaan texel holes

Golfen op Texel met greenfee korting

Golfbaan de Texelse heeft altijd wel een leuke golfaanbieding of golfarrangementen. Veel hotels en-/of recreatieparken hebben ook leuke kortingen. Landal Greenparcs bijvoorbeeld. Altijd 40% korting als je een starttijd boekt via de receptie!

Golfbaan Texel arrangement

Texel kent een enorm aanbod qua recreatie en toerisme. In elke plaats op Texel zijn er diverse hotels, studio, campings en parken. Omdat Texel niet heel groot is kun je de Golfbaan vanuit alle plaatsen snel bereiken. Kom je echt om te golfen op Texel dan is het wel aan te raden dat je het wat dichterbij opzoekt. Rondom de Golfbaan en vlakbij de Texelse Golfclub zijn er 2 grote parken en diverse hotels. Vakantiepark de Krim en Landal Sluftervallei zijn daarvan de 2 grootste parken. 2 leuke vakantieparken met allebei hun eigen karakter. Via beide parken krijg je korting op je greenfee voor de Texelse. Deze kun je eenvoudig boeken bij de receptie van het betreffende park.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.