Golf jij? Verzekerd?

Valt golf in de zorgverzekering? Dekt mij zorgverzekering golf en de blessures? Wat als er iets gebeurt tijdens het golfen ben ik dan wel verzekerd? Nog maar een paar dagen voordat het alweer 1 januari is. In 1 van onze laatste blogs willen we het hebben over je zorgverzekering en dan vooral het vergelijken. Klik nou niet gelijk weg maar lees even verder, want dit kan jou niet alleen een hoop geld, maar ook zeker lasten besparen.

Zorgverzekering golf

De eerste vraag die je jezelf natuurlijk stelt is wat heeft een zorgverzekering 2021 met golf te maken? Heel simpel, golf is een sport waar ook heel vaak blessures optreden. Veel van deze blessures worden op het eerste gezicht nog geen eens verbonden met golfen. Bij klachten of blessures komen vaak de termen stress, slechte houding of een verkeerde beweging naar voren. Als het echt om een sportblessure gaat worden deze vaak behandeld door een arts of (sport)fysiotherapeut. Deze behandelingen worden vaak gedeeltelijk of volledig gedekt uit je zorgverzekering. Als jij niet de juiste zorgverzekering voor 2018 hebt afgesloten dan kan het zijn dat deze kosten niet gedekt zijn en dat je alles zelf moet betalen.

zorgverzekering vergelijken 2018 zorg

“Jaarlijks 1.4 miljoen behandelingen”

 

Zorgverzekering vergelijken

We gaan het eerst hebben over wat je kunt besparen met een zorgverzekering vergelijken. Als je een beetje goed zoekt dan kun je namelijk heel wat geld besparen met een zorgverzekering vergelijken. De besparing met het vergelijken kan al snel oplopen tot wel €235. Dat is dus al snel een luxe zomerabonnement, winterabonnement of omgerekend 6 x 18 holes greenfees. De besparing komt tot stand door bepaalde elementen in de zorgverzekering 2021.

1- De keuze basisverzekering of aanvullende zorgverzekering
2- Bij welke zorgverzekeraar een zorgverzekering afsluiten
3- De hoogte van het eigen risico
4- Het gebruik maken van je zorgverzekering

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is of de basis zorgverzekering 2018 jouw voldoende dekt. Daarnaast zijn er nog veel meer vragen die jou kunnen helpen. Verwacht je andere zorg nodig te hebben die niet binnen de basis zorgpakketten vallen? Heb je voldoende behandelingen bij de fysio of heb je er meer nodig dan dat de verzekering dekt? Hoe zit het met je golfblessures? Hoe zit het met de polissen van de kinderen bij je huidige zorgverzekeraar? Allemaal vragen die je kunnen helpen bij het zoeken naar de beste zorgverzekering.

 

Basis zorgverzekering 2021
De basisverzekering is in Nederland verplicht voor alle Nederlanders en per zorgverzekeraar kun je enkele euro’s besparen. Deze enkele euro’s kunnen oplopen tot wel €15 per zorgverzekeraar en zo verdien je toch €180 per jaar.

Aanvullende zorgverzekering 2021
Neem je een aanvullende zorgverzekering in 2018 dan valt er echt veel meer te winnen. Soms is het handig maar soms moet je gewoon. Verwacht je extra zorg nodig te hebben dan is een aanvullende zorgverzekering de beste optie. Hierin gaat het niet alleen om geld maar ook gewoon dat je de beste zorgverzekering hebt!

Alle zorgverzekeraars hebben er een handje van om te zeggen dat zij de beste zorgverzekering hebben. Allemaal marketing natuurlijk. Kies zelf bewust de juiste zorgverzekering doormiddel van vergelijken. Diverse zorgvergelijking sites hebben een handige vergelijkingstool waarvan Independer wel de bekendste en grootste is. Hier kun je zelf alles instellen wat je precies nodig denkt te hebben en zie je gelijk wat je aan premie en eigen risico gaat betalen. Zorgverzekering  vergelijken 2018 gaat via deze site super eenvoudig.

Neem de juiste (golf) zorgverzekering 2021 om goed verzekerd te zijn en om de meest voorkomende blessures en zorgkosten te dekken. Meer weten over de zorgverzekering 2021?