Titleist driver 913 testen?

Op zaterdag 3 november vindt er in samenwerking met Golfshop Foregolfers de “Titleist Demodag 2012” plaats op golfbaan Almeerderhout. Een perfecte golfdag om zo alle nieuwe technologiën van de golfclubs uit te proberen van één van de grootste golfmerken ter wereld. Deze demodag staat ook zeker in de belangstelling van de nieuwe driver van Titleist. De Titleist 913. Foregolfers is de eerste in Nederland die op deze dag de Titleist 913 beschikbaar heeft.

Al een langere periode zijn veel golfers nieuwsgierig naar de nieuwe versie. Hoe zullen ze hem noemen? Hoe zal hij eruit zien? En vooral de vraag; hoe zal de club slaan en swingen? Ondertussen zijn er al 9 tourspelers die deze driver gebruiken waaronder Rory McIlroy.

Niet alleen de driver is al enorm populair in Amerika maar ook de houtjes/fairwaywoods vliegen al over de golfshop-toonbak, en terecht. Ik ben zelf een enorme Titleist fan dus dat is niet eerlijk, maar zelfs een Taylormadespeler zal zeggen dat Titleist weer een fantastisch product heeft geleverd. Titleist moest ook wel even wat veranderen want met de komst van de Taylormade R11 driver hebben ze echt wel wat klantjes verloren! De golfer gaat toch immers ook mee met de mode, en dat is de kleur wit! Zelf vind ik de R11 ook een beest om te zien maar dat geluid! Wat verschrikkelijk! Swingt goed, ligt lekker in het handje, je slaat er heel makkelijk en ver mee, maar toch dat geluid. Ja en het oor wil ook wat.

Wat kan je nog meer doen op deze dag?
Leuk een nieuwe driver, maar hoe zit het met je swing? Wat is je balvlucht? En zijn je huidige ijzers of golfclubs wel de juiste keuze? Het mooie van zo’n dag is dat je niets hoeft te kopen maar wel advies krijgt. Je kan van alles uitproberen en er zijn pro’s die je swing analyseren. Veel golfers hebben ooit maar een setje gekocht en spelen daar al weer een paar jaar mee. Er komt iets nieuws op de markt en veel tourspelers golfen met deze clubs en “hop” de amateur golfer koopt ze ook. Zonder advies, zonder na te denken. Wel betalen maar niet het maximale krijgen. Wist je dat als je golfclubs koopt dat er dan meestal gratis fitting bij zit? Bij golfshop Foregolfers in ieder geval wel!

Schrijf je in en kom gezellig langs!
Bel of stuur een mail naar;

036-5219161 of naar
richard@foregolfers.nl

Het begint om 11:00 uur!

Check hier de eerste reacties op de Titleist