Speciale golf buggy

Een golf buggy voor oudere golfers? Dat is echt verleden tijd. Tegenwoordig zie je juist de oudere generatie lekker wandelen over de golfbaan, terwijl de jongere generatie over de golfbaan racet met een buggy. Voorheen was de “handicart” voor golfers die slecht ter been zijn/waren, maar nu is het meer een luxe. Niet echt nodig maar wel handig, en je wordt minder moe.

De golf buggy markt speelt hier ook op in. Verschillende modellen in luxe of goedkope versies en allang niet meer dat standaard groene karretje. Je zag laatst het filmpje van Bubba Watson en zijn “golfcraft” of de hovercraft van De Goyer Golf en dacht; dat wil ik ook! Helaas, op bijna geen één golfbaan is een hovercraft welkom, maar een golf buggy wel. Als je even zoekt op Google naar bv. golf buggy special, dan krijg je de leukste, mooiste en duurste modellen te zien. Misschien is dit wat voor je?

Golf buggy chevrolet

Golf buggy chevrolet

Garia Golf buggy Deluxe

Garia deluxe golf buggy

Hummer golf buggy

Hummer golf buggy

Bentley golf buggy

Bentley golf buggy

Ferrari golf buggy

Ferrari golf buggy

Baseball golf buggy

Baseball golf buggy

Old model golf buggy

Old model golf buggy

Hummer extreme wheels buggy

Hummer extreme wheels buggy

New style golf buggy

New style golf buggy

 

Zo zijn er nog wel honderd soorten en replica’s. Het beste zou eigenlijk zijn als je lekker gaat lopen met een trolley. Genieten van de golfbaan in een goed tempo.

Heb jij wel eens iets meegemaakt met een golf buggy? Ken jij golfbanen die wat anders hebben of golfbanen waar er een bepaalde leeftijd aan de golfbuggy is gekoppeld? Laat het ons weten! Geef je reactie of klik hier om een mail te sturen.