Open Golfdag 2013

Open Golfdag 2013

 

De Open Golfdag staat weer voor de deur en er doen dit jaar weer heel veel golfbanen mee! Het hele weekend van 20 en 21 april 2013 staan in het teken van golf. Veel golfbanen en golfclubs willen laten zien waarom je juist bij hun zou moeten golfen. Er worden op de Open Golfdag veel leuke dingen georganiseerd om golfers of toekomstige golfers te laten zien waarom juist golf tot de top-3 sport van ons kleine gezellige landje hoort.

golfles-open-golfdag

Golfles op de Open golfdagen

Wat kan je nou eigenlijk op zo’n Open Golfdag doen en wat kan je verwachten? Daar kan ik een antwoord op geven van een paar pagina’s, maar dan ben ik weer iets te enthousiast en haak jij halverwege dit verhaal af. Wij bezoeken meestal 3 golfbanen en gaan dan kijken hoe de sfeer is. Meestal een beetje netwerken om te kijken of er nog leuke deals zijn en altijd even kijken bij een challenge of trickshow. Een beetje naar de jeugd kijken hoe die een bal slaan en in de middag wordt het meestal echt gezellig onder het genot van een drankje en een hapje en dan heb je toch een leuke golfdag gehad.

open-dag-golf

Trickshow Open golfdag

We geven je een paar tips om er echt een leuke dag van te maken;

-Nodig vrienden en kennissen uit om mee te gaan en laat ze deelnemen aan een clinic.
-Kinderen mee, want ook voor de kids is er overal wel wat te beleven. ( clowns, springkussens, golfclinics, kidsgames en nog veel meer. )
-Eigen golfspullen mee voor het spelen van een wedstrijd of een “hole in one challenge”.
-Camera mee voor het opnemen van leuke momenten
-Een Tips&Tricks show bekijken
-Zeker ook met de DEMO-golfclubs slaan, om te testen of er nog wat bijzonders op de markt te koop is.

Kijk van tevoren welke golfbaan of golfclub je wilt bezoeken. Denk aan goede (golf)kleding! En kijk wat er waar te beleven is. Veel plezier en we zien je misschien wel op de golfbaan!

Check hier de golfbanen die mee doen op opengolfdag.nl