Nieuwste golf drivers 2013

De nieuwste golf drivers voor het seizoen 2013 zijn alweer gepresenteerd. Dit jaar is de concurrentie tussen de “BIG dogs” extra zwaar omdat er verschillende golfers zijn overgestapt naar een ander golfmerk. Dit heeft weer invloed op de verkoop aan de amateur golfer. De amateurgolfer heeft vaak een bepaalde tourspeler die hun aandacht trekt en die hij/zij goed vindt spelen. Deze tourspeler golft bv. met Titleist en de kans is dan groot dat de amateur speler ook met Titleist gaat spelen. Als je alleen al kijkt wat Nike verkoopt omdat een Tiger Woods, Anthony Kim of een Charl Schwartzel met dit merk spelen, dat wil je niet weten! In Nederland is dit voor de golfer wat minder belangrijk, maar in Amerika zijn er genoeg amateurgolfers die dan ook een ander golfmerk kiezen.

De golf drivers voor 2013;

Taylormade R1

taylormade-r1-driver-golf

Taylormade R1 driver

Callaway Hot driver

callaway-hot-driver

Callaway Hot driver

Ping G25

ping-G25-golf-driver

Ping G25 driver

Adams superdriver speedline

Adams-Superdriver-golf

Adams Superdriver

Titleist 913

titleist-913-driver

Titleist 913 driver

Gaan we beter golfen met een nieuwe driver?

Ja, vaak wel. Heb je een oud model dan zal de nieuwe techniek je echt bevallen. Heb je een model van een jaar of 5 oud dan zit er nog wel een verschil in welke driver je nu aanschaft. Om een voorbeeld te noemen vind ik zelf de Titleist 905 beter slaan dan de 907 en dat terwijl de 907 een jonger model is.

Model, afstand of vergevingsgezindheid? Het model van een driver doet een hoop want dat geeft vertrouwen. Als je dan ook makkelijk een bepaalde afstand haalt dan doet dat nog meer met je vertrouwen. De vergevingsgezindheid helpt je een handje bij het recht slaan. Maar uiteindelijk begint alles met je eigen swing en talent voor golf. Sla je normaal een drive van 190 meter dan moet je echt niet denken dat een andere driver je 40 meter meer biedt! Begin met een goede golfswing, neem golfles en blijf oefenen!

Check hier hoe je een makkelijke drive slaat