Nieuwe TaylorMade driver SLDR

TaylorMade heeft een nieuwe driver, de Taylormade SLDR. De driver is er nu nog alleen als prototype en wordt deze week getest op de PGA-tour en de European-tour. De SLDR heeft uiteraard veel meer opties dan zijn voorganger de R1 en ziet er ook heel anders uit.

Nog geen jaar nadat de R1 op de markt is gebracht verschijnt er dus alweer een nieuwe driver van TaylorMade. Zo zie je dat de golfmarkt zich maar blijft ontwikkelen met nieuwe technieken en designs. Deze driver is echt een aanwinst voor je nieuwe Taylormade golfset

TaylorMade-SLDR-drive

Taylormade SLDR Driver

16 manieren om de gewichtsverdeling te bepalen. Van een kleine fade tot een zware slice of de andere kant op! Veel makkelijker te bedienen dan de R11, R9 en de R1 vindt TaylorMade. En dat is dan ook wel zo. Door “The Rail system”  hoeven we nu geen 2 schroeven meer aan te draaien, maar 1.

TaylorMade-SLDR-driver-2014

Toch terug naar het oudere model, wat voorkant betreft

TaylorMade-SLDR-driver-golf

Betere lijnen om zo nog makkelijker richting te bepalen

Wat ook opvalt is dat TaylorMade weer heeft gekozen voor een donkere look. Waar iedereen het bij de R11 en de R1 over een “witte kop” had, blijkt nu dat TaylorMade toch weer voor het oude vertrouwde gaat.

Taylormade SLDR;

  • 16 manieren voor gewichtsverdeling
  • 460cc clubhead
  • donkere look
  • The rail system
  • loft verkrijgbaar van 8 – 11 graden
  • einde van de zomer verkrijbaar

Laten we hopen dat het geluid in ieder geval beter is dan bij de R11 of R1!