klm-open-logo

Veilig kaarten kopen KLM Open

KLM Open tickets

Je hebt vast wel een keer gehoord dat kennissen of vrienden de verkeerde kaarten hebben gekocht. Vooral met de online “E-tickets” die je via de tweedehands markt koopt gaat het weleens fout. Het zijn niet alleen de illegale of de “fake” kaarten, maar het gaat ook vaak fout bij de mensen die de kaarten kopen en dan niet naar de juiste datum kijken. In dit golf artikel een paar handige tips om ervoor te zorgen dat jijw el goeie KLM Open kaarten koopt.

KLM Open kaarten online kopen

Iedereen koopt tegenwoordig wel iets online en tickets behoren tot de grote online markt. De KLM Open ticket prijzen liggen elk jaar rond de €35 en voor een passé partout betaal je ongeveer €90. Hiermee heb je het voordeel dat je dan elke dag kon genieten van het KLM Open.Het kopen van kaarten en tickets is heel eenvoudig. Ga naar https://klmopen.nl/ en bestel ze direct.

KLM Open tickets via Marktplaats

Een andere manier om aan tickets te komen is Marktplaats. Misschien is het in de golfsport in Nederland nog minimaal maar als we kijken naar The Masters in Amerika dan is de tweedehands markt in kaarten enorm. In Nederland zien we dit alleen bij voetbalwedstrijden en concerten. Let wel even goed op beste golfliefhebber als je KLM Open tickets via Marktplaats gaat kopen. Let op de speeldag, datum, prijs en verzending.

KLM Open kaarten korting

 

KLM-Open kaarten met korting

Elk jaar kun je van tevoren KLM Open kaarten kopen met korting. Meestal scheelt het je ca. €10 per kaartje (toch een tientje). Verschillende websites zullen aangeven wanneer deze online actie start. De aanbieidng stopt meestal een maand van tevoren en daarna betaal je het volle tarief.

Gratis KLM open kaarten

Er zijn diverse websites die een leuke win actie hebben om gratis KLM open kaarten te bemachtigen. Meestal moet je de website liken, een reactie insturen of je inschrijven voor de nieuwsbrief. zodra wij dit soort acties zien plaatsen we deze direct.

KLM Open informatie?

Welke tourgolfers spelen er mee? Wat is het prijzengeld en welke infor is er nog meer over het grootste golftoernooi van Nederland? Check het hier… KLM Open 2019