Golfweek op Golfbaan Hitland

Golfweek op Golfbaan Hitland
Golfbaan Hitland houdt van 8 t/m 14 september de “golfweek 2013” voor het goede doel. In deze week kun je genieten van alles wat Golfbaan Hitland te bieden heeft. Meedoen aan verschillende golfwedstrijden voor alle niveaus en daarbij kans maken op leuke prijzen. Genieten van wedstrijden die in het teken staan van gezelligheid, eten en uiteraard de wedstrijden voor de fanatieke golfers.

Golfen voor het goede doel
Wat eigenlijk echt belangrijk is aan deze golfweek is dat de opbrengst gaat naar twee goede doelen. Dit jaar zijn dat Stichting Dada en Stichting Pallieter. Deze twee goede doelen zorgen ervoor dat kinderen die ziek zijn toch nog een hoop leuke momenten kunnen beleven. Iets waar een gezond golfer maar weinig over nadenkt tijdens een rondje golf. Kom dus gewoon even lekker golfen en steun ook het goede doel!

Golfbaan Hitland

Gezellig golfen op Golfbaan Hitland

 

Programma van de Golfweek

Zondag 8 september – Golfschool par 3 wedstrijd
Golfschool Hitland start de golfweek met een wedstrijd op de par 3 baan. De startlijst wordt samengesteld door Golfschool Hitland. Voor meer informatie kunt u op de website van de golfschool terecht.

Dinsdag 10 september – Stichting Care For Kids
Op dinsdag 10 september organiseert Stichting Care for kids een golfdag. Inschrijving verloopt dan ook via de Stichting Care for kids.

Woensdag 11 september – Wine & Oysters
Programma:
11:30 uur Ontvangst en inschrijving
12:30 uur Shotgun start 18 holes
19:00/19.30 uur Diner
20:30/21.00 uur Prijsuitreiking en overhandiging cheque Stichting Dada

U wordt ontvangen met koffie/thee en een lekkere versnapering. Om 12:30 uur begint vervolgens de 18 holes shotgun wedstrijd. De speelvorm is Alliance Stableford, deze wedstrijd wordt gespeeld door teams bestaande uit elk vier personen. Allen spelen de baan individueel. Na afloop wordt per hole alleen de beste twee scores genoteerd.
In de baan wordt u als vanouds verwend met heerlijke hapjes zoals oesters, kaasjes en heerlijke wijnen. Om de paar holes staat een stand in de baan. Het zal u in ieder geval aan niets ontbreken! Na afloop kunt u met uw gasten genieten van een heerlijk diner in restaurant Hit Eten & Drinken.
De kosten voor een team van vier personen zijn EUR 550,-. Wie twee teams inschrijft, betaalt EUR 1000,-. Dat is inclusief greenfee(s), ontvangst met koffie/ thee, hapjes en drankjes in de baan, het afsluitende diner en zes consumptiemunten per persoon.
Aanmelden voor de Wine & Oysters 2013 kan per e-mail naar marylane@hitland.nl
Uitreiking cheque Stichting Dada
Er wordt door iedereen naar dit moment toegeleefd: omstreeks 20:30 uur wordt de cheque met het opgehaalde bedrag aan Stichting Dada overhandigd!

Donderdag 12 september – Mosselwedstrijd
Programma:
12:00/12.30 uur Ontvangst en inschrijving
13:00 uur Shotgun 18 holes
17:30-19:00 uur Onbeperkt mosselen eten
Op donderdag 12 september verwelkomen wij u voor de 18 holes Mosselwedstrijd. De wedstrijdvorm is Texas Scramble. De inschrijfkosten per persoon zijn EUR 32,50 voor jaarkaarthouders en EUR 47,50 voor niet-jaarkaarthouders (inclusief greenfee, onbeperkt mosselen met salade, frites en stokbrood, maar exclusief drankjes).
Inschrijven voor deze wedstrijd

Donderdag 12 september – Golf by Night
Programma:
19:00 uur Ontvangst met diner
20:30 uur Shotgun 9 holes par 3 baan
Op donderdagavond 12 september kunt u (en uw gast) deelnemen aan een Nachtgolfwedstrijd. Na het diner speelt u in het donker 9 holes op de par 3 baan. De lichtgevende golfballen, fakkels en andere verlichting in de baan geven dit rondje golf een bijzonder effect. Een ervaring die een onuitwisbare indruk achterlaat!
Aan de wedstrijd zitten inschrijfkosten verbonden in verband met de goede doelen waar de opbrengst naartoe gaat. De inschrijfkosten per persoon zijn EUR 36,- (inclusief greenfee, diner en lichtgevende ballen, maar exclusief drankjes).
Aanmelden voor deze wedstrijd:
Voor leden van Mijn Golfpark Hitland via Mijn Golfpark Hitland (inloggen)
Bent u geen lid van Mijn Golfpark Hitland, dan kunt u hier inschrijven

Vrijdag 13 september – Nine & Wine
Programma:
9:00/9.30 uur Ontvangst en inschrijving
10:00 uur Shotgun start 9 holes
12:45 uur High Tea
Op vrijdag 13 september organiseren wij voor alle dames de Nine & Wine wedstrijd. U speelt 9 holes Texas Scramble. Na de wedstrijd kunt u in Hit eten & drinken genieten van een heerlijke high tea, eventueel onder het genot van een wijntje.
De inschrijfkosten per persoon zijn EUR 35 voor jaarkaarthouders en EUR 40 voor niet-jaarkaarthouders (inclusief greenfee, high tea, maar exclusief drankjes).
Inschrijven voor deze wedstrijd

Zaterdag 14 september – Hitland Bokaal
Programma:
8:30 uur Ontvangst en inschrijving
9:00-12:00 uur Starttijden 18 holes
13:30-16:00 uur Binnenkomst spelers
17:00 uur Prijsuitreiking
De eerst gespeelde wedstrijd is de Hitland Bokaal. Inschrijving is mogelijk voor iedereen met een EGA-handicap van 19.0 tot en met 36.0. Golfers met een hogere of lagere handicap kunnen zich niet opgeven. De inschrijfkosten voor jaarkaarthouders zijn EUR 15,- en voor niet-jaarkaarthouders EUR 30,- per persoon.
Inschrijven voor deze wedstrijd

Zaterdag 14 september – Garfield Baanrecord
Programma:
11:30 uur Aanvangstijd
12:00 – 14:30 uur Starttijd
18:30 uur Binnenkomst speler, 1 consumptie & hapje in Hit eten & drinken
19:00 uur Prijsuitreiking & bekendmaking opgehaald bedrag
De tweede wedstrijd is het Garfield Baanrecord. Inschrijving is mogelijk voor iedereen met een EGA-handicap tot en met 18.9. De inschrijfkosten voor jaarkaarthouders zijn EUR 20,-en voor niet-jaarkaarthouders EUR 35,-
Inschrijven voor deze wedstrijd

Zo zie je maar dat er voor ieder niveau golfer wel iets te doen is tijdens deze Golfweek!

Golfbaan Hitland

Clubhuis Golfbaan Hitland

 

Wil je meer weten over de golfweek, heb je misschien leuke ideeën, sponsoring of iets anders wat met Golfbaan Hitland te maken heeft, stel dan gerust je vraag via deze link