Analyseer je golfswing

Je had het bijna zelf kunnen bedenken! Een mooi afgewerkt statief voor je smartphone om je  swinganalyse-app te gebruiken. Nu doe je er niks mee. En waarom? Juist, je loopt altijd te stuntelen met je smartpone om deze in juiste positie te brengen.

De CamCaddy pro biedt nu elke golfer, van elk niveau, het gemak om zijn of haar swing op te nemen en te analyseren. Eindelijk is er dus een manier gevonden om het opnemen met je smartphone makkelijk te maken. Voorheen was het je telefoon op de golftas, op een afslagmat of je liet hem vasthouden door je partner. Met als gevolg een bibberend amateur filmpje. Het Camcaddy Pro systeem is simpel, praktisch, sterk en nuttig.

camcaddy-pro-nederland

CamCaddy Pro

We willen allemaal een lagere handicap en betere rondes lopen. Plezier in het golfspel hebben we wel, maar een goede ronde en makkelijk in je buffer spelen blijkt toch vaak lastig. Veel golfers hebben een bepaalde handicap, maar spelen maar 50% daarvan in hun buffer. De ene dag zijn het de greens, dan het weer en op de andere dag lukt het allemaal net niet. Wanneer kijken we nou eens in de spiegel en gaan we er echt wat aan doen? Ik zeg niet dat deze uitvinding van jou een scratch-speler maakt,  maar het helpt wel de fouten uit je swing, positie en stand te halen. Hoe vaak gebeurt het dat een golfer wel een goede swing heeft, maar dat de lijn niet juist is. Weer in de bunker, de bosjes of net naast de green. En dat zijn toch kostbare punten.

camcaddy

Camcaddy stand

We hebben het al vaker geschreven; wil je beter golfen, dan moet je oefenen! Oefenen op de drivingrange, puttinggreen en met je voetjes in het zand. We kunnen wel elke dag oefenen maar het begint toch echt bij een goede swing, de juiste stand en houding. Controleer dit dus vanaf nu met de Camcaddy-pro! Plaats de Camcaddy naast de green en ga dan bv. putten. Controleer je stand, houding en positie. Misschien scheelt je dit wel 30% op je putts en slagen.