Golfpark-efteling

Efteling Golfpark

De prachtige golfbaan heeft een totale lengte van 6.256 meter en loopt langs waterpartijen, bunkers, bossen en parklandschappen. Geen enkele fairway in deze 18-holes baan ligt naast een andere. Het is een thuishaven voor vele soorten flora en fauna en het riviertje ‘De Moerse Loop’, dat door de Efteling in ere werd hersteld. De totale baan beslaat 116 hectare en het Efteling Golfpark heeft in zeer korte tijd de A-status van de NGF verworven. Donald Steel heeft iedere hole een eigen karakter gegeven, zodat de speler kan genieten van een afwisselende en uitdagende golfbaan!

golf-efteling-park

Efteling golfpark

Het Efteling Golfpark heeft een 18-holes golfbaan en is één van de mooiste banen van Nederland. U bent er het hele jaar door van harte welkom. Of u nu al jaren speelt of uw eerste bal nog moet slaan. Privé of zakelijk. Een dagje op het Efteling Golfpark is een magisch uitje voor iedereen. Bovendien hoeft u niet eens lid van Golfclub Efteling te zijn, om gebruik te maken van de faciliteiten.

Het fraaie clubhuis

Faciliteiten
◾18-holes championship course
◾tot 200 meter verlichte driving range met 16 overdekte afslagplaatsen
◾oefengreens, oefenbunkers en grastee
◾2 chipping greens en par-3 oefenbaan
◾indoor golfschool

efteling-golf-park

Ook vanaf het terras uitzicht over de golfbaan

Uitdaging voor elke golfer ‘’Efteling Golf Card’’

De baan van het Efteling Golfpark is een uitdaging voor elke golfer die beschikt over een baanpermissie of Clubhandicap 54!Heeft u net uw baanpermissie of clubhandicap behaald? Of speelt u al langer en wilt u graag uw spel verbeteren? Kunt u geen genoeg krijgen van de golfsport? Het Efteling Golfpark heeft de oplossing voor u! De Efteling Golf Card biedt u dé mogelijkheid om uw favoriete sport tegen lage kosten op één van de mooiste banen van Nederland uit te oefenen!

De Efteling Golf Card is een persoonsgebonden kaart, waarmee u tegen een aantrekkelijk tarief kunt spelen op de 18-holes Championship Course van het Efteling Golfpark*. U betaalt gedurende het gehele jaar voor 18-holes slechts € 40,00 en voor 9-holes slechts € 20,00. Deze bedragen worden iedere keer dat u bij het Efteling Golfpark speelt van uw Efteling Golf Card afgeschreven.

Check hier de Efteling golf Card

Check hier de Aanbiedingen Efteling Golfpark

efteling-golfpark

Mooie uitzichten over het golfpark

golfen-golfbaan-efteling

De bekende grote voetstappen als bunkers

Efteling Golfpark
Veldstraat 6
5176 NB De Moer / Kaatsheuvel

golfpark@efteling.com
Telefoon: 0416-288499

 

Voor meer informatie over greenfeetarieven en arrangementen KLIK HIER

 

Kans maken op gratis greenfees voor Efteling Golfpark? Schrijf je In voor onze nieuwsbrief en maak automatisch kans.

[newsletter]