Golfbanen failliet

Dat golfbanen in Nederland het niet makkelijk hebben blijkt wel uit het bericht van RTL. Dat meldt op haar website dat de golfbanen Naarderbos, Maastricht en Eindhoven weer failliet zijn?

RTL meldt dat het bedrijf Golf Goed deze week faillissement zal aanvragen voor de banen Maastricht International Golf, Golfbaan Naarderbos en Welschap Eindhoven. De inkomsten zouden niet voldoende zijn om structureel aan de vaste kosten te voldoen. Voor de speelrechten op deze banen wordt naar een oplossing gezocht.

Daarnaast wordt er gesproken dat een oorzaak is dat het komt door de veranderende golfmarkt. Wij zijn dan heel benieuwd wat hiermee precies wordt bedoeld, aangezien deze golfbanen behoorlijk hebben zitten stunten met leuke golfacties. Een voordeel voor de vrije golfer als je het mij vraagt. Als meerdere golfbanen in zwaar weer zitten zullen zij toch echt met acties komen om nieuwe leden aan te trekken.Movie Fifty Shades Darker (2017)

Wij zullen de situatie nauwlettend volgen en ongetwijfeld zul je hier de komende tijd kunnen profiteren van een aantal voordelige acties. Want dat er meerdere golfbanen het moeilijk hebben staat buiten kijf.

Met sportieve groet,

Remon