Golfbaan Hitland Golfweek

Golfweek 2015 op golfbaan Hitland

Van maandag 31 augustus t/m zaterdag 5 september vindt de jaarlijkse goede doelen golfweek weer plaats bij Golfbaan Hitland. Tijdens deze golfweek worden diverse openbare golfwedstrijden georganiseerd, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Dit jaar komt de opbrengst onder andere ten goede aan Stichting Dada. Deze stichting zet zich in om projecten te realiseren om het verblijf van kinderen in zorginstellingen te verbeteren. Deze projecten worden niet door de reguliere zorgbudgetten vergoed. Dit is dus voor elke golfer een fantastisch moment om goedkoop kennis te maken met de mooie en uitdagende golfbaan van Hitland en daarnaast ook nog goede doelen te steunen.

golfbaan hitland golf

Tijdens de Golfweek leuke activiteiten!

Golf & eten = sportief en culinair

De diverse golfwedstrijden zijn allemaal gecombineerd met lunch en-/of diner. Alle golfers kunnen dus bij iedere golfwedstrijd Sportief & Culinair genieten. Voor de golfwedstrijden geldt een open inschrijving: iedereen met tenminste baanpermissie voor de 18 holes golfbaan kan meespelen. Beginnende golfers (baanpermissie par 3 baan) kunnen deelnemen aan de par 3 golfbaan Challenge op vrijdag 4 september. Inschrijven voor de wedstrijden kan t/m maandag 31 augustus via de website van Golfbaan Hitland. Klik hierWatch Full Movie Online Streaming Online and Download

golfbaan hitland golfweek

Strakke greens en mooie fairways wachten op je!

Programma Golfweek

Maandag 31 augustus: Golfplaza Open
Dinsdag 1 september: Helpen voor Stichting Dada
Woensdag 2 september: Wine & Oysters (Vol = Vol!)
Vrijdag 4 september: Par 3 baan Challenge
Vrijdag 4 september: Mosselwedstrijd
Zaterdag 5 september: Hitland Bokaal
Zaterdag 5 september: Garfield Baanrecord wedstrijd

Maandag 31 augustus
Een 18 holes wedstrijd, speelvorm Individueel Stableford (shotgun start). Na afloop diner met pasta & salade buffet.
Inschrijfkosten €32,50 p.p. voor jaarkaarthouders en creditklanten, €37,50 p.p. voor greenfeespelers. Dit bedrag is inclusief donatie aan het goede doel en dinerbuffet, maar exclusief drankjes.
Klik hier voor meer info of om in te schrijven…

Dinsdag 1 september
Een geheel verzorgde golfdag met luxe broodjes lunch, hapjes in de baan en Spaans diner na afloop. 18 holes shotgun wedstrijd, spelvorm Texas Scramble Strokeplay.
Inschrijfkosten zijn €150,- p.p. (excl. BTW) of €550,- voor een flight van 4 personen. Incl. donatie, ontvangst met koffie/thee, hapjes en drankjes in de baan, Spaans diner en 8 consumpties na afloop (Hollands gedestilleerd).
Klik hier voor meer info of om in te schrijven…

Woensdag 2 september
U en uw gasten kunnen sportief en culinair genieten op deze jaarlijkse populaire golfdag (Vol = Vol!). 18 holes shotgun wedstrijd, spelvorm Alliance Stableford.
Inschrijfkosten zijn €550,- (excl. BTW) voor een flight van 4 personen. Dit bedrag is incl. donatie aan Stichting Dada, ontvangst met koffie / thee, hapjes en drankjes in de baan, Spaans diner en 8 consumpties na afloop (Hollands gedestilleerd).
Klik hier voor meer info of om in te schrijven…

Vrijdag 4 september
Beat the pro op de par 3 baan! Voor de wedstrijd hoort u hoeveel slagen één van de golfprofessionals over iedere hole op de par 3 baan heeft gedaan. Degene die het dichtst bij de score van de golfprofessional zit of deze score zelfs verbetert, is de prijswinnaar!
Inschrijfkosten zijn €25,- p.p. inclusief donatie en luxe lunchbuffet, maar exclusief drankjes.
Klik hier voor meer info of om in te schrijven…

Vrijdag 4 september
De Mosselwedstrijd, een jaarlijks terugkerend populair begrip in onze golfweek, is terug op vrijdag 4 september. 18 holes shotgun start, speelvorm Texas Scramble. Na afloop onbeperkt mosselen met salade, frites en stokbrood.
Inschrijfkosten zijn €32,50 p.p. voor jaarkaarthouders en creditklanten, €37,50 p.p. voor greenfeespelers. Dit bedrag is incl. donatie en onbeperkt mosselen eten.
Klik hier voor meer info of om in te schrijven…

Zaterdag 5 september
De golfweek wordt afgesloten met 2 wedstrijden. De Hitland Bokaal (inschrijven kan met hcp tussen 19.0 en 54.0, u wordt ingedeeld in 2 categorieën) en de Garfield Baanrecord wedstrijd waarbij het record van Dylan Boshart met 67 slagen op Golfbaan Hitland verbeterd kan worden (inschrijven kan met hcp onder 18.9)
Inschrijfkosten zijn €25 voor jaarkaarthouders/creditklanten en €30 voor greenfeespelers.
Klik hier voor meer info of om in te schrijven voor de Hitland Bokaal
Klik hier voor meer info of om in te schrijven voor het Garfield baanrecord

golfen op golfbaan Hitland

Sportief en Culinair genieten!

Meer leuke greenfee acties en aanbiedingen van Golfbaan Hitland? Klik hier