Golfbaan Hitland

In het schitterende natuur- en recreatiegebied Hitland ligt openbare Golfbaan Hitland. Door de fraaie ligging van de golfbaan in de Randstad is Golfbaan Hitland voor iedere golfer een plek waar men dichtbij en tegen aantrekkelijke tarieven kan genieten van de natuur en de baan. Golfbaan Hitland beschikt over een volwaardige 18 holes baan (vanaf september 2003 A-status NGF). Daarnaast is er een 9 holes par 3 baan en zijn er diverse oefenfaciliteiten op het terrein te vinden.

golfclub-hitland

Green voor het clubhuis is altijd leuk

Door samenwerking met Hit Eten & Drinken en Golfschool Hitland, biedt Hitland een compleet golfcomplex waar je meerdere aspecten kunt benutten. Zo kun je een rondje golf, golflessen en/of clinics combineren met een hapje en een drankje.

Hitland-golfbaan

Golfbaan Hitland biedt een goed onderhouden golfbaan

De eerste 9 holes van de golfbaan zijn in september 1995 geopend. Speciaal voor de beginnende golfer, de deelnemers aan een clinic en om ook de gevorderde golfers extra mogelijkheid tot oefenen te kunnen bieden, is de 9 holes par 3 baan in gebruik genomen. Vanaf het jaar 2000 is Golfbaan Hitland een volwaardige 18 holes-baan.

Golfbaan Hitland

Diverse waterpartijen

Het ontwerp van Golfbaan Hitland komt van de hand van architect G. Jol. Door de sterk variƫrende holes omgeven met fraaie waterpartijen is Golfbaan Hitland een uitdaging voor iedere golfer. Ieder seizoen wordt de golfbaan mooier en aantrekkelijker, doordat de begroeiing volwassener wordt. Vele diersoorten hebben dit gebied tot hun thuis gemaakt en zorgen voor een unieke sfeer.

golfbaan-hitland-golf

Volgroeide bomen maken het de golfer soms lastig

Golfbaan Hitland beschikt over een goed verlichte driving range met 40 plaatsen, waarvan 20 overdekt. Ook is er de mogelijkheid tot het gebruik van twee putting greens en een chipping green met een oefenbunker. De lengte van de 18 holes varieert tussen minimaal 4.520 meter en maximaal 5819 meter en de par is 71.

In het golfhuis vindt u naast de receptie van Golfbaan Hitland tevens horecagelegenheid Hit Eten & Drinken. Het restaurant is in landelijke stijl ingericht en het ruime terras biedt een uniek uitzicht over de golfbaan. Iedereen is dan ook welkom in het restaurant, waar je voor een kop koffie, een lunch of een uitgebreid diner uitstekend terecht kunt. Op de tweede etage vind je een grote en kleine vergaderruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

golfbaan-hitland-green

Fairwaybunker

Golfclub Hitland maakt voor de clubwedstrijden gebruik van onze golfbaan. Op dit moment heeft de club 345 gewone leden en 26 jeugdleden en heeft de club geen wachtlijst. De speeltijd die de club tot zijn beschikking heeft, wordt gebruikt voor het organiseren van wedstrijden voor de leden.

Topgolf Center behoort tot de best gesorteerde golfshops van Nederland. De golfshop heeft een uitgebreid assortiment met uitsluitend golfmerken van topkwaliteit.

Golfschool-hitland

Golfschool Hitland biedt diverse arrangementen

Golfschool Hitland verzorgt alle golflessen en clinics. Het aanbod van de golflessen is aantrekkelijk en variƫrend. De clinics kunnen naar wens worden samengesteld en kunt u bespreken bij Marylane Quandt (0180-317188) of rechtstreeks bij de golfschool (06-29051466).

 

Golfbaan Hitland
Blaardorpseweg 1
2911 BC Nieuwerkerk a/d IJssel

Telefoon:+31 180 31 71 88

E-mail: info@hitland.nl

Kans maken op gratis greenfees voor Golfbaan Hitland? Schrijf je In voor onze nieuwsbrief en maak automatisch kans.

[newsletter]