Golfclub de Dorpswaard

De winnaars van de gratis greenfees zijn Wim Telgen, Jos Reulen en Alice van der Woude. Allen gefeliciteerd met jullie prijs en veel golfplezier bij Golfclub de Dorpswaard!

Hier alvast wat informatie over Golfclub de Dorpswaard

Golfclub De Dorpswaard is een vereniging waar de golfer die ontspannen wil spelen zich thuis voelt. De golfbaan is buitendijks aangelegd in het oude stroomgebied van de Maas op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Gerard Jol is er in geslaagd om hier een uitdagende 9-holesbaan te ontwerpen.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Golfbaan-de-dorpswaard-golfen

Golfbaan de Dorpswaard

Er wordt door de leden alles aan gedaan om het levendige en natuurlijke karakter van de golfbaan te waarborgen.
Het prachtige clubhuis op palen mag uniek genoemd worden en nodigt uit voor regelmatig bezoek. De sfeer in het clubhuis en op het terras is informeel en gezellig. Een goede horecavoorziening zorgt voor de rest. Nieuwkomers zijn altijd van harte welkom en worden door de leden opgevangen en geïntroduceerd. Ook greenfeespelers kunnen rekenen op een gastvrij onthaal.

Golfbaan-de-dorpswaard

Het fraaie clubhuis met leuk uitzicht over de baan

De club kent geen starttijdensysteem waardoor er op ieder gewenst moment gegolfd kan worden. De marshals zijn de gastheren en -vrouwen op de baan. Zij zorgen voor een vlot verloop van het golfspel. De oefenfaciliteiten zijn aantrekkelijk, vooral de driving range op water. De golfschool speelt in op de behoefte om het golfen te verbeteren met voor iedere golfer een op maat gesneden aanpak.

Veel leuke uitdagende holes

Veel leuke uitdagende holes

Er is volop gelegenheid voor deelname aan clubactiviteiten. Een interactieve website zorgt voor een goede communicatie tussen de leden en de club. Het wedstrijdprogramma loopt het hele jaar door en wordt door de leden als buitengewoon gevarieerd ervaren. Niet voor niets wordt De Dorpswaard de aantrekkelijkste verenigingsbaan in de regio genoemd.

leuke uitzichten vanaf verschillende punten in de baan

Leuke uitzichten vanaf verschillende punten in de baan

De baan is goed onderhouden!

De baan is goed onderhouden!

GolfClub De Dorpswaard
Piekenwaardweg 3
5331 PD Kerkdriel

Tel. 0418 – 634803

info@dorpswaard.com |

 
Kans maken op gratis greenfees voor Golfclub de Dorpswaard? Schrijf je In voor onze nieuwsbrief en maak automatisch kans.