Taylormade Stealth driver 2

Een paar maanden na de lancering van de TM Stealth driver staat nummer 2 al klaar met de naam, TaylorMade Stealth 2. Als je denk; wat kan er nou in een paar maanden veranderen, dan moet je even verder lezen want er zijn wel degelijk verschillen tussen beide versies. We hebben informatie voor je over de nieuwe specificaties, golf driver prijzen, de Taylormade Stealth dames driver, een video en waar je de TaylorMade driver goedkoop kunt kopen.

Taylormade Stealth 2 golf driver

Dit keer is TaylorMade nog een stap verder gegaan en gebruiken ze nog meer carbon. De Stealth 2 heeft bijna het dubbele aan carbon in vergelijking met het eerste model en het Stealth plus model meer dan 70%.Conclusie; nog meer afstand, meer vergevensgezindheid, nog meer controle en dus de beste driver die past bij je TaylorMade golfset.

Driver modellen vergelijken

Dit keer ook weer 3 verschillende modellen! Naast de standaard drivers is er ook een speciale voor de Stealth dames driver, of voor de wat kleinere mannen met een lage swingsnelheid.

  • Taylormade Stealth normal
  • Plus versie
  • HD
  • Dames

Dames driver

Ook voor de dames heeft TM een apart model gemaakt. Deze is trouwens ook perfect voor de kleinere man met een lagere swingsnelheid. Voor de andere modellen geldt natuurlijk ook dat deze kan worden gebruikt door vrouwen met een hogere swingsnelheid.

Taylormade Stealth 2 driver prijzen

Momenteel ligt de Stealth driver prijs rond de €580. Ben je inmiddels enthousiast geworden over de nieuwe TM Stealth dan moet je natuurlijk nog wel even scherp zijn he? De driver prijzen liggen vrij hoog maar dan heb je wel wat. Toch is dan elk tientje korting meegenomen. Klik hieronder voor de shop waar momenteel de Stealth serie het goedkoopste is.

Wij promoten vaak Jumbo golf als het gaat om golfclubs, golftassen, golfballen of andere golfartikelen. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golfspullen, scherpe prijzen, bekende golfmerken en vaak leuke golf aanbiedingen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

jumbo golf en hockey

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *