Taylormade Stealth driver

Taylormade staat bekend om de beste golf drivers, en daar kan het merk inmiddels weer een model aan toevoegen, de Taylormade Stealth serie. We hebben wat handige informatie voor je over de specificaties, hoe de drivers zijn opgebouwd, de headcovers, de dames driver en waar je de Taylormade driver goedkoop kunt kopen. Naast dit alles een paar leuke foto’s en een video van deze geweldige golf driver.

Taylormade Stealth golf driver

Er zijn een aantal technologieën toegepast bij de nieuwe Taylormade Stealth driver die duidelijke verschillen laten zien met de oude modellen golf drivers. Het clubhead van de Stealth is van carbon in plaats van titanium. Daarmee is het 40% lichter dan bij de andere modellen. Ondanks dat de driver lichter is, is deze wel 11% groter dan bijvoorbeeld de Taylormade SIM-2. Het clubblad is opgebouwd met 60 lagen koolstofvezel (carbon) waarmee Taylormade aangeeft dat zij hiermee de energieoverdracht optimaliseren om hoge balsnelheden over een groot gebied te leveren, wat resulteert in optimale afstand en vergevingsgezindheid. Een instelbaar gewicht van 10 gram op de Taylormade stealth zorgt voor een perfecte gewichtsverdeling en helpt de fouten uit je balvlucht te halen.

Driver modellen vergelijken

Niet in, 2 maar zelfs in 3 verschillende modellen is de Taylormade Stealth driver te koop in 3!  Naast de standaard drivers is er ook een speciale voor de dames, of wat kleinere mannen met een lage swingsnelheid.

  • Taylormade Stealth normal
  • Plus versie
  • HD
  • Dames

Dames driver

Ook voor de dames heeft TM een apart model gemaakt. Deze is trouwens ook perfect voor de kleinere man met een lagere swingsnelheid. Voor de andere modellen geldt natuurlijk ook dat deze kan worden gebruikt door vrouwen met een hogere swingsnelheid.

Taylormade Stealth driver kopen?

Ben je inmiddels enthousiast geworden over de nieuwe TM Stealth dan moet je natuurlijk nog wel even scherp zijn he? De driver prijzen liggen vrij hoog maar dan heb je wel wat. Toch is dan elk tientje korting meegenomen. Klik hieronder voor de shop waar momenteel de Stealth serie het goedkoopste is.

Wij promoten vaak Jumbo golf als het gaat om golfclubs, golftassen, golfballen of andere golfartikelen. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golfspullen, scherpe prijzen, bekende golfmerken en vaak leuke golf aanbiedingen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

jumbo golf en hockey

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *