Ping G430 driver

Ping heeft een nieuwe driver op de markt gebracht, de G430! Alweer een G-klasse horen we je denken, ja, maar wel weer net iets beter dan de G425 driver natuurlijk. In dit golf artikel lees je alles over de nieuwe Ping golfclubs en zoomen we in op de Ping G430 driver prijs en specs. 3 modellen, foto’s, info en nog veel meer Pingggggggg!

Ping G430 golf driver

Zoals elke golfer wel weet behoren de golfclubs van Ping tot één van de beste van de wereld en we weten ook dat het merk al diverse modellen op de markt heeft gebracht waar veel pro golfers razend enthousiast over zijn. De G serie drivers werden afgelopen jaren goed verkocht en Ping begint hip te worden. Met de nieuwe G430 driver heeft Ping nieuwe technologieën proberen te gebruiken om nog meer balsnelheid te creëren zonder de vergevingsgezindheid op te geven. Resultaat is meer afstand halen maar evengoed de bal makkelijk raken. 3 modellen die je gaan helpen meer uit je golfspel te halen en betere scores neer te zetten. De Ping G430 max, SFT en LST.

Ping driver specs

De Ping MAX  is het meest vergevingsgezinde model en perfect voor de beginnende golfer met een clubhead van 460cc. Met het handige verstelbare gewicht van 25 gram achterin het clubhoofd kun je de golfclub aanpassen naar de gewenste balvlucht (draw, neutral of fade). Handig om expres een bepaalde balvlucht te slaan of voor bijvoorbeeld het voorkomen van een golf slice

De G430 SFT (Straight Flight Technology) driver kent ook een clubhead van 460cc. 2 settings dankzij een gewicht van 22 gram. Door deze setting kan je 10 meter aan dispersie, van rechts naar links of andersom, compenseren. Ook dit is weer enorm handig om een afwijking in je golfswing te corrigeren.

De G430 LST heeft een kleiner clubhead van 440cc. Compactere golf driver en geschikt voor de snellere golfswing. Het model creëert minder spin en meer afstand.

Ping driver kopen?

Wij promoten vaak Jumbo golf als het gaat om golfclubs, golftassen, golfballen of andere golfartikelen. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golfspullen, scherpe prijzen, bekende golfmerken en vaak leuke golf aanbiedingen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

jumbo golf en hockey

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *