Goedkope driver

De golf driver is één van de duurste golfclubs in je golftas! De prijs van een goede driver ligt zo rond de €350 en als je opzoek bent naar het nieuwste model dan ligt de prijs nog hoger en betaal je rond de €500. Toch zijn er ook goedkope drivers in golf te koop die betaalbaar en vergevingsgezind zijn. In dit golf artikel hebben we een overzicht van deze golf driver modellen en geven we je een paar tips om een goede goedkope driver aan te schaffen. Wat ons betreft zijn er 3 opties om een goedkope driver te kopen, waarvan de laatste enig risico met zich meebrengt. We hebben het dan over een ouder model van een bekend merk, een nieuwe van een onbekender merk of tweedehands via bijvoorbeeld Marktplaats. De tweede optie hoeft trouwens niet te betekenen dat we het golfmerk niet kennen maar is wel een golfmerk die niet voorkomt in onze selectie van beste golfclubs.

Goedkope driver bekende merken

De bekende golfmerken produceren in rap tempo nieuwe drivers en daarmee worden eerdere modellen snel goedkoper. Soms zie je zelfs verschillende modellen golf drivers van 1 merk in 1 jaar. Denk hierbij aan de Taylormade, Titleist maar ook de Callaway drivers. De modellen van een 1 of 2 jaar eerder zijn perfect om ervoor te zorgen dat je een betaalbare, vergevingsgezinde driver kunt kopen die je golfspel zeker goed zal doen! In onderstaande afbeeldingen zie je de driver modellen van Callaway en Taylormade van de afgelopen 2 jaar. Prijsverschil kan oplopen tot wel €285!

Goedkope drivers goedkope merken

Er zijn tal van merken die niet in de top van beste golfclubs staan maar wel mooie en betaalbare golf drivers produceren. We kennen de merken uiteraard wel maar we zien ze minder vaak in de golftas zitten. We hebben het dan over Cleveland, Ben Ross, Wilson, Adams, Cobra etc. Deze merken maken prima golfclubs, golfsets en golf drivers, alleen ze zijn minder populair. De prijzen van deze merken liggen lager dan de bekende merken maar je krijgt er evengoed een perfecte driver voor. De prijs tussen de top golfclubs en deze merken scheelt enorm!
Waar je normaal voor een nieuwe uitvoering €500 moet betalen kosten de drivers van de onbekendere merken €300.

Tweedehands golf driver

Om een goedkope driver te scoren is Marktplaats, of laten we zeggen de tweedehands markt, een interessante optie. Veel goedkoper gaat het namelijk niet worden. Waar je wel op moet letten als je tweedehands golfclubs via Marktplaats koopt is of ze wel origineel zijn. In de afgelopen jaren zijn wij vaak benaderd door golfers die fake golfclubs hebben gekocht of die willen weten of hun golfset wel origineel is. Als je deze golfclubs niet naast elkaar houdt, dan weet je echt niet welke fake en welke golfclubs origineel zijn. Zelfs bij het “naast elkaar houden” zie je het niet meteen. Het echte probleem zit ook niet aan de buitenkant maar aan de binnenkant van deze clubs. Het ontwerp en het uiterlijk kunnen ze perfect namaken, maar de binnenkant is vaak echt troep. Waar er bij de originele golfclubs een perfecte gewichtsverdeling is toegepast, is dat bij de imitatie drivers niet zo. Vaak zijn deze golfclubs leeg of zitten de gewichten op de verkeerde plek en zodoende zijn deze golfclubs of golfsets waardeloos. Pas dus goed op met tweedehands golfclubs!

Goedkoopste driver golf

Uiteraard kun je een nieuwe driver tijdens de sale of ander moment in de aanbieding goedkoper kopen. De goedkoopste driver in golf die wij momenteel kunnen vinden is die van de Decathlon! We hebben het hier uiteraard wel over een nieuwe driver en niet een tweedehands model. Het is een driver die speciaal voor de wat hogere handicapper ofwel beginnende golfer, is gemaakt. Wil je toch een golf driver voor gevorderde golfers dan is de Inesis 500 misschien ook interessant. Geschikt voor golfers met een handicap tussen de 15 en 30 en kost slechts €189,99.


Driver 100
Handicap vanaf 30


Driver 500
Handicap 15 t/m 30

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *