prise d'eau golf

Aanbieding Prise d’eau Golf

Golfaanbieder.nl Leave a Comment

Vanaf 1 september is er de rittenkaart greenfee actie! Bij aanschaf in de maand september ontvang je bij alle rittenkaart 1 rit gratis!

Kom je graag regelmatig golfen bij Prise d’Eau? Dan is de rittenkaart iets voor jou! De rittenkaart bevat 10 ritten waarmee je voordelig op alle lussen kan golfen. Er zijn drie verschillende soorten rittenkaarten: een rittenkaart voor alle dagen in de week, een rittenkaart voor maandag tot en met donderdag en een rittenkaart voor alle dagen na 16.00 uur. Nu met 1 gratis rit!

Check de overige voorwaarden op de site!

Golf aanbieding

Golfen op golfbaan Prise d’eau? Golf aanbiedingen, greenfee acties of een leuk golfarrangement op golfbaan Prise d’eau? Golfaanbieder.nl probeert alle greenfee acties en golfaanbiedingen van golfbaan Prise d’eau actueel te houden om er zo voor te zorgen dat je op de hoogte bent van de laatste greenfee deals. Naast de aanbiedingen vind je op deze pagina de contactgegevens en diverse informatie over golfbaan Prise d’eau. Dus wil jij ook gebruik maken van een golfarrangement van golfbaan Prise d’eau of ben je opzoek naar een actuele golfaanbieding? Klik op de button acties!

Prise d’eau golf

Contactgegevens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.