het woold-golf

Aanbieding het Woold golf

Golfaanbieder.nl Leave a Comment

Diverse golfarrangementen voor een heerlijke ochtend, middag of hele dag golfen en eten!

Golf aanbieding

Golfen op Golfbaan Het Woold? Golf aanbiedingen en greenfee acties? Op deze pagina vind je diverse informatie over Het Woold waaronder de tarieven en over de golfbaan. Verder hebben we diverse info over de Golfbaan Het Woold aanbiedingen en golfarrangementen. Check de informatie of ga direct door naar de website van Het Woold zelf. Wil je gebruik maken van een aanbieding of een golfarrangement?

Het Woold golf

Golfbaan het Woold is gelegen in de omgeving van Asten-Heusden, een dorp aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. Het golfcomplex bestaat uit twee golfbanen. Een volwaardige 18-holes championship course ‘De Vier Eijckenbaan’ en een uitdagende 9-holes PAR3 baan, De Gezandebaan.

Baanarchitect Han Wessels heeft met de Vier Eijckenbaan een uitdagende golfbaan gecreëerd voor beginnende golfers maar ook voor gevorderden en scratch golfers. De golfbaan bestaat uit vier afwisselende zones. Er is een boszone, een waterzone, een heidezone en een natuurzone. In beide negen holes lussen op de Vier Eijckenbaan worden alle zones doorlopen.

Golfbaan het Woold voert de slogan ‘natuurlijk golfen’ en dat is te merken voor de spelers. De baancommissie voert een intensief beheer over de baan en poogt daarbij het oorspronkelijke natuurlandschap zoveel mogelijk te herstellen.

Het Woold drivingrange

Golfbaan het Woold heeft perfecte trainingsfaciliteiten zowel binnen als buiten. De golflessen gaan dus altijd door. De PAR-3 baan en driving range zijn verlicht. Je kunt op Het Woold zeven dagen in de week les nemen bij een van onze gecertificeerde golfpro’s. Er staat een enthousiast team van golfleraren voor je klaar om je te begeleiden naar hcp 54 (= het nieuwe GVB)

Greenfee tarieven

De greenfee tarieven liggen rond de €55. Wil je de exacte prijzen weten neem dan even contact op middels 0493-560462.

Golfarrangementen

Naast het normale greenfee tarief heeft Het Woold verschillende golfarrangementen.

Contactgegevens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.