golfhorst-golf

Aanbieding Golfbaan de Golfhorst

Golfaanbieder.nl Leave a Comment

Golfbaan de Golfhorst heeft een flight korting. Met des te meer golfers je in een flight komt golfen, des te meer korting je ontvangt op je greenfee. Normale greenfee prijs voor de 18-holes grote golfbaan is €45.

  • 2 golfers = €40 pp
  • 3 golfers = €35 pp
  • 4 golfers = €30 pp

Golfaanbieding

Golfen op de golfbaan van de Golfhorst? Golf aanbiedingen en greenfee acties? Op deze pagina vind je diverse informatie over de Golfhorst waaronder de tarieven en over de golfbaan. Verder hebben we diverse info over de Golfbaan de Golfhorst aanbiedingen en golfarrangementen. Check de informatie of ga direct door naar de website van de Golfhorst zelf. Wil je gebruik maken van een aanbieding of een golfarrangement?

Golfbaan

Golfbaan de Golfhorst is een 18 holes golfbaan met grote verschillen in hoogte en een geringe lengte. Golfbaan de Golfhorst is gelegen aan het natuurgebied de Peel en tijdens het spelen zul je genieten van het fraaie uitzicht. Golfbaan de Golhorst is een golfbaan die je strategisch moet spelen en longhitters zullen zich moeten beheersen. Absoluut hoogte punt is hole 3, een par 5 over 467 meter, op de berg kunt u genieten van een schitterend uitzicht.

Contactgegevens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.