Golf4all Harderwijk

Golfaanbieder.nl Leave a Comment

Golf4all Harderwijk

Het Golfresort van Golf4all Harderwold biedt veel mogelijkheden om van de golfsport te genieten. Of het nou gaat om de vaardigheden van het golfspel te verbeteren of om met enige inspanning te kunnen ontspannen op de golfbaan bijĀ  Golf4all Harderwijk in Zeewolde ben je aan het goede adres.

Golf4all Harderwijk adres en contact

Het Golfresort Harderwold is gelegen nabij de Hanzestad Harderwijk aan de overkant van het Veluwemeer. Op het golfresort ligt een mooie 18-holes golfbaan, een Par-3 Recreatiebaan en een uitstekende driving range met 22 overdekte afslagplaatsen. Het Golfresort is vrij toegankelijk en de drempel ligt laag. Op de Par-3 recreatiebaan heb je geen GolfVaardigheidsBewijs nodig om ervan gebruik te kunnen maken. Kortom, iedereen is welkom op de golfclub bij Zeewolde.

Golf4all Harderwijk informatie

Op de website vindt je alle informatie over de golfclub met bijbehorende 18 holes golfbaan, Par-3 recreatiebaan, driving range, golfarrangementen en golf vereniging. Baaninformatie-nummer is 0320 767686. Hier krijg je actuele informatie over de conditie van de baan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.