the dunes golf

Aanbieding Golfbaan The Dunes

Golfaanbieder.nl Leave a Comment

Diverse leuke en betaalbare golfarrangementen

Golfen op golfbaan The Dunes in Zandvoort? Golf aanbiedingen en greenfee acties? Op deze pagina vind je diverse informatie over The Dunes waaronder de tarieven en over de golfbaan. Verder hebben we diverse info over de Golfbaan The Dunes aanbiedingen en golfarrangementen. Check de informatie of ga direct door naar de website van The Dunes zelf. Wil je gebruik maken van een aanbieding of een golfarrangement?

The Dunes Golf

The Dunes is een toegankelijke en openbare golfbaan met een fraaie ligging in de duinen. De golfclub kent ook erg aantrekkelijke tarieven en lekkere golfarrangementen om het elke golfer naar zijn zin te maken. De golfbaan van Open Golf Zandvoort is een echte Engelse ‘links course‘ of linksbaan. De negen holes liggen in de Zandvoortse duinen en is zeker het spelen waard.

De Golfclub beschikt over verschillende oefenfaciliteiten waar je je golfspel kunt verbeteren. Een overdekte en verlichte driving range met diverse hulpmiddelen. Rondom het clubhuis een putting green en een chipping green. Bij de chipping green kun je chippen vanaf het gras of een kunstgras strook. Ook vind je er een bunker zodat je verschillende bunkerslagen kunt oefenen. Alle oefenfaciliteiten zijn gratis toegankelijk. Voor de drivingrange betaal je:

Mandje ballen :€1,00(munt) 20 ballen
Ballenkaart :€17,50(kaart) 10 credits van 40 ballen
Abonnement :€129,00(vingerscan) 1 jaar onbeperkt ballen

Bij The Dunes kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden met betrekking tot greenfees. Uiteraard kun je losse greenfees aanschaffen maar ook diverse abonnementen. Indien je vragen of opmerkingen hebt neemt dan gerust contact op met de administratie via info@thedunes.nl

Contactgegevens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.