Golf en Diner

Een golf arrangement aanbieding of een leuk golfweekend weg boeken? Opzoek naar de beste greenfee acties en golf aanbiedingen in combinatie met een leuk golf arrangement in Nederland? In dit golf artikel aandacht voor een leuk maar natuurlijk ook goedkoop golf arrangement op diverse golfbanen in Nederland. Een arrangement in de vorm van Golf en Diner of gewoon een golfweekendje weg met overnachting. Zoek je een hotel aan de golfbaan of gaat je voorkeur meer uit naar een huis aan een golfbaan? Check dan ons artikel en vergelijk!

hotel aan golfbaan nederland

Golfarrangement Nederland

Als we het over een golfarrangement hebben dan verschillen de meningen er nog weleens over wat dit precies is. Een golf arrangement kan een term zijn voor een dagje golfen met daarbij eten en drinken, maar het kan ook een arrangement zijn voor een golfweekend weg. Laten we het eerst hebben over een goedkoop golfarrangement in de vorm van een golfweekend. In onderstaand overzicht een paar leuke golf weekend aanbiedingen waarin we golf, dineren en een overnachting combineren.

kasteel engelenburg golf

Golfbaan Engelenburg

Kasteel Engelenburg ligt op een eigen landgoed met 9-holes golfbaan midden op de Veluwe. Een oase van rust en ruimte. Over de slotgracht kijk je het kasteelpark in. Ooit proefde baron Schimmelpenninck van der Oye zijn wijnen in de middeleeuwse wijnkelder. Geniet van dit hotel aan de 18 holes golfbaan.

westcord hotel golf

Rijk van Nunspeet

Vanuit WestCord Hotel De Veluwe wandel je zo het bos in. Door de rustige ligging middenin de bossen van Garderen vormt dit hotel het ideale rustpunt voor een golfvakantie. Het hotel ligt vlakbij Het Rijk van Nunspeet waar je de keuze hebt uit 27 uitdagende holes.

hotel martensplek golf

Golf hotel Martensplek

Het kleinschalige Hotel Restaurant Martensplek bied je persoonlijke service en ligt direct aan de baan. Eenmaal aangekomen hoef je Martensplek dus niet meer te verlaten. Na een ronde golf geniet je in het restaurant van een heerlijk à la carte-diner met seizoensproducten. Een verblijf in Martensplek is comfortabel en onbezorgd, zeker als je de prijs ziet.

golf hotel breda

Hotel de Villa

Hotel de Villa is een kleinschalig en gezellig hotel met een historisch karakter in het centrum van het Brabantse Dongen. Subtiel verscholen in het groen van een prachtig oud park. De monumentale villa dateert van eind 19e eeuw. Het pand is zorgvuldig gerenoveerd en de authentieke uitstraling is bewaard gebleven. Meerdere golfbanen in de buurt!

Golf arrangement

Nederland telt ongeveer 215 golfbanen met een status en veel van deze banen hebben leuke golfarrangementen. Lekker eten en drinken en genieten van een rondje golf. De golf en diner golfarrangementen kun je uiteraard prima combineren met een stedentrip.

golfvakantie bestemmingen

Golfweekend

Een huisje aan de golfbaan is ook een leuk idee voor een golf weekendje weg. In sommige gevallen kun je ook bij vakantieparken een ontbijt en een diner reserveren. Landal greenparcs is bijvoorbeeld een vakantiepark bij wie je een golfweekend weg kunt boeken. Scherpe prijzen qua huisjes en korting op je greenfee bij diverse golfbanen. Ook opzoek naar een vakantiepark met golfbaan?

  • Luxe huizen en huisjes
  • Overdekt zwembad
  • Gezellig restaurant
  •  24 persoons huis
  • 8.8 gastwaardering
  • 40% korting op greenfees

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief