Golf en Diner

Golfarrangementen en aanbiedingen golf en diner zijn niet meer weg te denken op de golfbanen in Nederland? Op zoek naar de beste greenfee acties en golf aanbiedingen in combinatie met een leuk golfarrangement? Op Golfaanbieder.nl hebben we alle informatie over golfen en de diverse golfbaan golf arrangementen.

Wilnis golfarrangement

Heerlijk eten en golfen op de uitdagende golfbaan Wilnis. Ruime keuze uit diverse arrangementen. ontvangst met koffie en appelgebak, 9 of 18 holes golfen en daarna een heerlijk 3-gangen diner of een dagschotel. Je kunt al golfen en eten op Golfpark Wilnis v.a. €30.

De Golfhorst flight actie

Golfbaan de Golfhorst heeft een flight korting. Met des te meer golfers je in een flight komt golfen, des te meer korting je ontvangt op je greenfee. Normale greenfee prijs voor de 18-holes grote golfbaan is €45.

  • 2 golfers = €40 pp
  • 3 golfers = €35 pp
  • 4 golfers = €30 pp

Efteling speelkaart

Efteling golfpark heeft een mooie actie voor je, de speelkaart. 4 x 18 holes of 8 x 9 holes golfen voor €185. Met de speelkaart kun je ook profiteren van:

  • Gratis en onbeperkt spelen op par-3 oefenbaan
  • Onbeperkt gebruik oefenfaciliteiten
  • Deelname aan vriendschappelijke wedstrijden (4 wedstrijden per jaar)

Golfbaan Mühlenhof actie

Tot en met 28 juni kun je op maandag t/m donderdag met korting golfen op Golfbaan Mühlenhof. Voor slechts €25 speel je 18 holes. Reserveren kan via 00492824924092. Zeg er even bij dat je via Golfaanbieder.nl komt of laat de actie op je smartphone zien.