Shirtmeister

Het strijksysteem Shirtmeister behoort tot 1 van de beste strijksystemen van nu. In dit Golf en Business artikel geven we je graag wat meer informatie, advies en prijzen over dit nieuwe strijksysteem.

Shirtmeister strijkrobot

De Shirtmeister is een strijkrobot die jouw overhemd strijkt en droogt binnen slechts 10 á 14 min. Hoe snel dit gaat is afhankelijk van de dikte van de stof van je overhemd of golf shirt.
Het grote voordeel van het Shirtmeister strijksysteem is dat je zelf binnen 20 seconden je overhemd over de robot kunt hangen en aanzetten. Wanneer de Shirtmeister aan staat kun je in de tussentijd zelf iets anders doen. Eenmaal klaar zal het systeem vanzelf uit gaan. Het apparaat zal afkoelen en de warme lucht verdwijnt uit de zak. Het resultaat is een strak gestreken overhemd of shirt.

Prijs

De prijs van het Shirtmeister systeem ligt tussen de €90 en €110 en is afhankelijk of er een aanbieding is. Voor deze prijs is het strijksysteem van Shirtmeister helemaal compleet en zit je er zo gestreken bij.

Specificaties

Binnen 10 minuten een droog en kreukvrij overhemd
Stopt vanzelf als deze klaar is
190 cm kabellengte
10-minuten stand & 14-minuten stand
Geschikt voor de maten 37 t/m 44 (S t/m XL) in overhemden en shirts
Ook geschikt voor T-shirts, polo’s, truien en vesten
De Shirtmeister is ook geschikt voor het drogen van je jas
Wordt geleverd in compacte reistas met afmetingen 22 x 31 x 12 cm en het weegt maar 1.5 kg in totaal

Contact

Wil jij ook je bedrijf of producten promoten op Golfaanbieder.nl? Stuur een mail naar info@golfaanbieder.nl en laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *