Winter golf kleding kopen

Golfen in de winter?
In dit golfblog geven we je even snel wat advies bij de aanschaf van (goedkope) winter golfkleding. We zoomen even in op wat je allemaal voor golfkleding kunt gebruiken voor de koude winter dagen en waar je trendy of sportieve winter golfkleding kunt kopen in de aanbieding.

Vaak zie je dat golfers zich in de winter iets te dik aankleden waardoor ze geen goeie golfswing meer kunnen maken, en dat terwijl je tegenwoordig goede winter golfkleding hebt van dun materiaal die je perfect warm houden. De tweede groep golfers zijn de golfers die zich niet kleden tegen de kou. Bij het winterse rondje golf hebben ze al bevroren tenen op hole 4 en giert de kou door hun lichaam. Je speelt op dat moment niet alleen gespannen maar de kans dat je verkouden/ziek wordt neemt toe. Dit is allemaal niet nodig!

Winter golfkleding

Wat heb je nou eigenlijk voor golfkleding en-/of materialen nodig om te golfen in de winter?

  1. Thermo ondergoed
  2. Winter golfbroek of skibroek
  3. Golftrui of vest
  4. Windjack / golfjas
  5. Winter golfschoenen of snowboots
  6. Golfhandschoenen voor de winter (wanten)

Thermo-ondergoed van top kwaliteit. €15,-
Thermo ondergoed is de basis om lekker warm te blijven. Tegenwoordig heb je comfortabele thermo shirts en pants (broeken)  die niet kriebelen of te strak zitten. Prima onder je normale golfkleding dus. Het zorgt ervoor dat je lichaamswarmte niet als sneeuw voor de zon verdwijnt!

 

Skibroek of winter golfbroek. Nette Adidas skibroek. €60,-
Wil je nou geld besparen en ga je toch weleens op wintersport, trek dan gewoon je skibroek aan op de golfbaan. Tegenwoordig heb je diverse nette en trendy modellen. Wil je echt een winter golfbroek dan heb je natuurlijk ook een ruime keuze!

 

Golftrui met kraag/rits €27,-
Een golftrui of vest is handig. Zorg ervoor dat je een model hebt van degelijke kwaliteit. Als je namelijk geen jas of windjack aanhebt dan schuurt je golftas (draagriemen) continue over je golftrui.

 

 

Golf Windjack. €49,-
Als iets je warm kan houden is dat een golf windjack of golfjas. Mocht je er 1 kopen koop er dan gelijk 1 die waterdicht is. Een windjack laat de wind er niet doorheen en dat scheelt een hoop kou.

 

Snowboots ipv golfschoenen  €30,-
Ideaal om je voetjes warm te houden. Je hebt diverse winter golfboots of golfschoenen maar de ouderwetse snowboots werken ook perfect. Geen ijsklompen die onder je spikes blijven plakken en toch grip. Je voeten moeten warm blijven tijdens het golfen anders heeft de rest van je lichaam het ook koud.

 

Winterhandschoenen / golfwanten v.a €26,-
De dikke winter golfhandschoenen of golfwanten. Je doet ze makkelijk uit als je moet slaan en trekt ze weer aan als je naar je bal loopt of op andere moet wachten. Je hoeft ze natuurlijk niet alleen met golfen te gebruiken! Ook handig tijdens een boswandeling in de winter.

beste-golfwanten

Waar kun je winter golfkleding kopen?

Eigenlijk kun je overal winter golfkleding kopen. Van Zalando, Scapino, Hema (thermo ondergoed) tot aan de online golfshops van bijvoorbeeld Jumbogolfwereld.nl
Als je even een uurtje online gaat zoeken vind je mooie golfkleding aanbiedingen en dat bespaart je een hoop geld.

Jumbo Golfwereld
Jumbo golfwereld heeft alles wat een golfer wil. Van golfclubs, oefenmaterialen tot winter golfhandschoenen. Klik hier om de golfspullen te bekijken

[newsletter]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.