beste golf games

PGA Tour 2K23

We moesten er even op wachten maar eindelijk is het zover, een nieuwe Tiger Woods golf game! Met PGA Tour 2K23 brengt EA-Sports de grote golf legende weer terug in het golfspel. Golfen met “the master” of een eigen karakter aanmaken behoort tot de mogelijkheden, maar er is meer.

2k23 golf game

Beste Golf Game?

Sinds 2014 staat Woods weer op de cover van het bekende golfspel. In al die jaren was Woods nog wel actief als adviseur maar terug op de cover is toch wel lekker! Het PGA Tour golfspel had het even een paar jaar moeilijk. Met spellen als Fifa en UFC had EA-sports weinig tijd meer over voor de golfgame. Er zijn nog wel andere bekende golfers als bijvoorbeeld Rory Mcllroy op de cover verschenen maar ook dit bracht het golfspel niet goed op de markt.

PGA Tour 2K23 opties

Het spel geeft je weer de oude opties in een nieuw jasje en heeft een aantal nieuwe mogelijkheden waaronder een eigen golfbaan ontwerpen. Je hebt weer de mogelijkheid om zelf met Woods te spelen en het op te nemen tegen andere bekende golfers. In de laatste editie, met Justin Thomas in de hoofdrol, kon je alleen tegen de wereldtoppers spelen met je eigen karakter.

Michael Jordan als golfer

Naast Tiger Woods kun je nu ook golfen met basketballegende Michael Jordan. Het is al bekend dat Jordan een balletje kan slaan maar hem als karakter in PGA Tour 2K23 verwerken maakt het extra leuk!

LPGA in 2K23

Er zijn ook een paar dames van de LPGA toegevoegd, onder wie Lexi Thompson, Lydia Ko en Brooke Henderson. Extra uitdaging dus.

Eigen golfbaan ontwerpen 2K23

de Golf Game kent 20 bekende golfbanen, maar er is nu ook de mogelijkheid om je eigen golfbaan te ontwerpen. Bij The Renaissance Club in Schotland kun je helemaal losgaan als golfbaanarchitect. Je kunt geheel een eigen golfbaan ontwerpen en andere gamers kunnen vervolgens online op jouw golfbaan komen spelen. Een soort Minecraft voor golfers dus.

PGA Tour 2K23

Maar daar is ie dan toch, de nieuwe Golf Game PGA Tour  2K23 met Tiger Woods.

Release PGA Tour 2K23

Op vrijdag 14 oktober 2023 wordt PGA Tour 2K23 wereldwijd uitgebracht. Drie dagen eerder zijn de Deluxe Edition en de speciale Tiger Woods Edition al beschikbaar. Het spel is verkrijgbaar op Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en computer (via Steam).

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Tips voor chippen & pitchen

Chippen en pitchen zijn slagen die tijdens het golfspel veel voorkomen. Vaak wordt de green gemist en moet er een kleine afstand tot de hole overbrugt worden met een chipslag. Toch is de chipslag ook de slag die veel golfers heel moeilijk vinden.

Golfclubs gestolen

Wie helpt Joost mee zoeken naar zijn gestolen golfclubs? Rond 10 augustus zijn de clubs uit zijn auto in Den Haag gestolen.

Golfset kopen advies

Golfset kopen? Gebruik deze tips voor de aanschaf van je nieuwe golfclubs!

Duurste golftas

Opzoek naar de duurste golftas oftewel “the most expensive golfbag”? In dit golf artikel geven we je een paar mooie voorbeelden van dure golftassen van diverse golfmerken

Hoe gebruik ik mijn putter?

Je ziet de pro’s op de televisie en je droomt ervan. Een putt van 12 meter midden in de hole! Is het je ook wel eens opgevallen dat deze pro’s bijna geen 3-putts maken? Dat is juist de kracht om een goede score binnen te brengen en je handicap te verlagen. Geen 3-putts meer!
Wil jij weten hoe?

Golfen in het buitenland

Golfen in het buitenland, net even iets anders en misschien wel het leukste uitje van het jaar. Of je nu gaat golfen in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal of Turkije. Heerlijk om er even uit te zijn.

Pitchmark? Hoe irritant!

200 pitchmarks op 1 green? Ierse greenkeepers maakte er foto’s van! Een achtergelaten golf pitchmark staat zeker in de top 5 ergernissen van een golfer. In dit golfartikel meer info over de pitchmark en de beste pitchfork. En aandacht voor de vraag “hoe repareer je een pitchmark tijdens golfen?”.

Golfen in de regen? 10 tips!

We gaan weer naar de periode met regen, wind en kou. Toch kan je in deze periode nog steeds perfect golfen.
10 snelle tips!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.