beste golf games

PGA Tour 2K23

We moesten er even op wachten maar eindelijk is het zover, een nieuwe Tiger Woods golf game! Met PGA Tour 2K23 brengt EA-Sports de grote golf legende weer terug in het golfspel. Golfen met “the master” of een eigen karakter aanmaken behoort tot de mogelijkheden, maar er is meer.

2k23 golf game

Beste Golf Game?

Sinds 2014 staat Woods weer op de cover van het bekende golfspel. In al die jaren was Woods nog wel actief als adviseur maar terug op de cover is toch wel lekker! Het PGA Tour golfspel had het even een paar jaar moeilijk. Met spellen als Fifa en UFC had EA-sports weinig tijd meer over voor de golfgame. Er zijn nog wel andere bekende golfers als bijvoorbeeld Rory Mcllroy op de cover verschenen maar ook dit bracht het golfspel niet goed op de markt.

PGA Tour 2K23 opties

Het spel geeft je weer de oude opties in een nieuw jasje en heeft een aantal nieuwe mogelijkheden waaronder een eigen golfbaan ontwerpen. Je hebt weer de mogelijkheid om zelf met Woods te spelen en het op te nemen tegen andere bekende golfers. In de laatste editie, met Justin Thomas in de hoofdrol, kon je alleen tegen de wereldtoppers spelen met je eigen karakter.

Michael Jordan als golfer

Naast Tiger Woods kun je nu ook golfen met basketballegende Michael Jordan. Het is al bekend dat Jordan een balletje kan slaan maar hem als karakter in PGA Tour 2K23 verwerken maakt het extra leuk!

LPGA in 2K23

Er zijn ook een paar dames van de LPGA toegevoegd, onder wie Lexi Thompson, Lydia Ko en Brooke Henderson. Extra uitdaging dus.

Eigen golfbaan ontwerpen 2K23

de Golf Game kent 20 bekende golfbanen, maar er is nu ook de mogelijkheid om je eigen golfbaan te ontwerpen. Bij The Renaissance Club in Schotland kun je helemaal losgaan als golfbaanarchitect. Je kunt geheel een eigen golfbaan ontwerpen en andere gamers kunnen vervolgens online op jouw golfbaan komen spelen. Een soort Minecraft voor golfers dus.

PGA Tour 2K23

Maar daar is ie dan toch, de nieuwe Golf Game PGA TourĀ  2K23 met Tiger Woods.

Release PGA Tour 2K23

Op vrijdag 14 oktober 2023 wordt PGA Tour 2K23 wereldwijd uitgebracht. Drie dagen eerder zijn de Deluxe Edition en de speciale Tiger Woods Edition al beschikbaar. Het spel is verkrijgbaar op Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en computer (via Steam).

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Ping G430 driver

De nieuwe driver van Ping, de G430! In 2023 de driver waar Ping de markt mee probeert te veroveren. 3 knallers met ieder hun eigen specs. Afstand en vergevingsgezindheid staat voorop!

Callaway Paradym driver

De nieuwe driver van Callaway, de Paradym! Volgens Callaway zelf kan dit de #1 driver van 2023 worden die geschikt is voor elk niveau golfer. Check hier meer info over deze nieuwe modellen.

Golf slice

Heb jij dat ook? Dat je met je dikke golf driver vaak een afwijking naar rechts hebt. Een slice noemen we dat en hier hebben we een oplossing voor!

Duurste golftas

Opzoek naar de duurste golftas oftewel “the most expensive golfbag”? In dit golf artikel geven we je een paar mooie voorbeelden van dure golftassen van diverse golfmerken

Taylormade Stealth driver

Taylormade Stealth driver, alleen naam klinkt al beestachtig! Gelukkig is het niet alleen de naam die krachtig is maar ook de driver zelf.

Beste driver 2022

De beste drivers 2022? In dit golf artikel een handig overzicht van de modellen van afgelopen jaar!

Titleist TSR driver

En daar is ie dan, de nieuwe driver van Titleist, de TSR! Volgens experts is dit een kanon en zal dit de #1 driver van de tour worden! Check hier meer info over de nieuwe modellen.

Golfen in de regen? 10 tips!

We gaan weer naar de periode met regen, wind en kou. Toch kan je in deze periode nog steeds perfect golfen.
10 snelle tips!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *