Nieuwe Nike Vapor serie uitgelekt!

 Nieuwe serie Nike Vapor Golfclubs voor 2015

Bewust of onbewust, er zijn foto’s opgedoken van de hele nieuwe Nike Vapor serie 2015. Zoals je gewend bent van Golfaanbieder.nl delen wij dit uiteraard graag met je! Zoals je gewend bent van Nike hebben ook deze modellen weer de nieuwste technologie en een snelle style. Als we het dan over “snelle style” hebben, dan heeft Nike het over Rory. De jonge Ier stond tijdens de Ryder Cup al met een Vapor Driver op de teebox. Na afloop was Rory zeer tevreden over de nieuwe Nike driver. Meer afstand en beter te sturen zei de longhitter.

Nike golfclub modellen voor 2015

Nike heeft verschillende versies bedacht voor de diverse golfclubs. 3 drivers, 2 fairwaywoords, 3 wedges, 2 hybrids en 3 putter modellen. Ieder model heeft zijn eigen kracht, vergevingsgezindheid, technologie, zwaartepunt etc. De versies richten zich op de totale golfmarkt van beginner tot pro.

3 driver versies

2 fairwaywood versies

3 versies voor de ijzers.

3 versies voor de wedges

3 versies putters

 

Zodra we meer informatie en specificaties hebben over de nieuwe lijn van Nike dan laten we je dit direct weten. Vooralsnog moeten we het doen met foto’s. Kan me niet voorstellen dat er geen verbeteringen zitten in deze mooie golfclubs!

Goedkope Golf-drivers en Golfclubs? Check hier aanbiedingen met kortingen tot wel 48%

 

Misschien andere golfblogs die je interessant vindt?

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuw tips en/of leuke acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

[newsletter]

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.