KLM Open kaarten kopen

Je hebt vast wel een keer gehoord dat kennissen of vrienden de verkeerde kaarten hebben gekocht. Vooral met de online “E-tickets” die je via de tweedehands markt koopt gaat het weleens fout. Het zijn niet alleen de illegale of de “fake” kaarten, maar het gaat ook vaak fout bij de mensen die de kaarten kopen en dan niet naar de datum kijken. Met de komst van het KLM Open 2018 is het toch wel handig als je op de juiste manier aan kaarten of tickets komt.

KLM Open kaarten online kopen!

Iedereen koopt tegenwoordig wel iets online en kaarten en tickets behoren tot de grote online markt. Het KLM Open komt steeds dichterbij, dus ik ging online alvast zoeken naar wat meer info over de prijzen van tickets en kaarten. De ticket-prijzen liggen elk jaar rond de €35,- en voor een passé partout betaalde je vorig jaar ca. €75,-, met als voordeel dat je dan elke dag kon genieten van het KLM Open. Een aantal jaar geleden viel bij onze eerste zoekopdracht naar kaarten wat op. We kwamen de onderstaande advertentietekst tegen;

KLM Open kaarten verkrijgbaar bij www…nl! Reserveer hier veilig online uw Golf Tickets voor het KLM Open 2013 in Hilversum!

klm-open-kaarten-en-tickets

KLM Open kaarten online te koop!

Dus als je bij deze kaartenverkoper KLM Open kaarten koopt dan stond je op 12 september 2013, of op een lege golfbaan in Hilversum of je komt het terrein van de Kennemer niet op! Kom op zeg, we weten toch allemaal dat het KLM Open niet in Hilversum werd gehouden! Totaal geen affiniteit met de golfsport maar gewoon euro’s innen! Wat wel weer goed is aan deze advertentie is dat ik nieuwsgierig ben geworden naar de overige informatie en gelukkig staan daar wel de juiste teksten. Voor een kaartje op de eerste speeldag (donderdag) betaal je €65 excl. verzendkosten. Dat is heel wat anders dan in 2012 €35 of de 2 voor 1 actie van de NGF. Misschien beter om een paar tips te geven.

KLM Open kaarten korting

KLM Open kaarten korting

KLM-Open kaarten met korting

Elk jaar kun je van tevoren KLM Open kaarten kopen met korting. Meestal scheelt het je ca. €10,- per kaartje (toch een tientje). Verschillende websites zullen aangeven wanneer deze online-actie start. De actie stopt meestal een maand van tevoren en daarna betaal je het volle tarief. Als je dit artikel met volle aandacht leest dan heb je waarschijnlijk ook de 2 voor 1 actie van de NGF gemist. Geen probleem, je vindt vast nog wel een kaartje!

Te laat online gekocht, misschien Marktplaats?

Je bent te laat met het bestellen van je kaarten en de korting die je dan krijgt. Je kunt nog steeds tot het laatst kaarten bestellen maar je bent vastbesloten om niet het volle tarief te betalen. Om niet al teveel kosten te maken en om niet opgelicht te worden, doe je het volgende;

  1. Zoek kaarten bij jouw in de buurt want dat scheelt benzinekosten
  2. Laat je kaarten niet opsturen
  3. Koop nooit een kopie van een kaartje
  4. Vraag waar de kaarten gekocht zijn

Wees echt voorzichtig! Je bent echt niet de eerste die wordt opgelicht.

Win gratis kaartjes voor het KLM Open

Diverse sites houden een speciale Klm Open actie. Je maakt dan kans op gratis kaarten. Zowel bij golfshops als kortingsites zie je altijd wel dit soort gratis acties. Let wel op wat voor kaarten het zijn en welke spelregels hieraan vastzitten. Denk hierbij aan;

  1. Kaarten voor het Pro-am in plaats van voor het echte toernooi
  2. Kaarten waar je met een tweede persoon moet komen en dus voor moet betalen
  3. Sites waar je akkoord gaat voor diverse acties. Je krijgt dan meerdere mails per week
  4. Winnen van gratis kaarten maar achteraf wel verplicht om producten te kopen

Uiteraard houden wij je op de hoogte als er een leuke (gratis) actie is. We checken altijd van te voren wat voor site het is voordat we zo’n actie of aanbieding promoten,

Gewoon een passe-partout kopen

Koop een passe-partout en je krijgt sowieso korting! Je kunt bv. ook de eerste twee dagen gaan en het kaartje dan verkopen. De prijzen liggen rond de €75 en je bent verzekerd van korting en elke dag golfplezier. Mocht je het kaartje verkopen, doorgeven er dan wel voor dat je dezelfde afspraken maakt die wij je net als tips hebben gegeven. Zorg er bv. Voor dat je eerst geld krijgt voordat je het kaartje opstuurt.

Meer info over het KLM Open 2018? Klik hier!

Wil je op de hoogte blijven van de beste golfswing tips leuke greenfee acties of andere golfaanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

[newsletter]