Golfweek op Golfbaan Hitland

Golfbaan Hitland golfweek

De bekende golfweek van golfbaan Hitland wordt dit jaar (2018) gehouden in de eerste week van september. Van 3 t/m 8 september kun je weer aan diverse leuke wedstrijden en gezellige evenementen meedoen. Golfen, socializen, gezelligheid, lekker eten en natuurlijk ook dit jaar weer golfen voor een goed doel.

Golfen voor het goede doel

Wat eigenlijk echt belangrijk is aan de Hitland Golfweek is dat de opbrengst naar een goed doel gaat. De gekozen doelen zullen ook dit jaar een leuke gift ontvangen van Golfbaan Hitland. Kom dus gewoon even lekker golfen en steun ook het goede doel!

Het programma voor de golfweek: (klik hier voor de digitale brochure)

  • 3 september = Nachtgolf
  • 4 september = Golfen voor Stichting Passie
  • 5 september = CruiseReizen.nl Open (Wine & Oysters)
  • 6 september = Hitland golft voor senioren
  • 7 september = Golfplaza Open
  • 8 september = Hitland Baanrecord
Golfbaan Hitland

Gezelligheid staat voorop tijdens de Golfweek!

Even wat extra aandacht voor de onderstaande wedstrijden!

Donderdag 6 september
Golfen voor Senioren
Prijs €40
Meer info klik hier…
Golf je mee op donderdag 6 september voor het project “de OpStapBus” van Stichting Welzijn? De OpStapBus verzorgt complete uitstapjes voor Capelse ouderen die een leuke dag willen beleven. Op deze manier wordt eenzaamheid onder ouderen voorkomen en verkleind. We spelen een Texas Scramble, iedereen kan meedoen! Na afloop is een drankje en bittergarnituur bij de prijs inbegrepen om nog even gezellig na te borrelen. Tarief is inclusief donatie aan het goede doel, drankje naar keuze & bittergarnituur

Vijdag 7 september
Golfplaza Open                               
Prijs €50
Meer info klik hier…
Op vrijdag 7 september verwelkomen wij je voor het Golfplaza Open. De wedstrijdvorm is Greensome Strokeplay. Als team ben je met deze spelvorm op je medespeler aangewezen. Werk goed samen en wie weet gaan jullie met één van de mooie door Golfplaza Hitland gesponsorde prijzen naar huis! Na afloop kun je in Hit eten & drinken aanschuiven voor het diner. Traditiegetrouw kun je op de vrijdag in de golfweek kiezen voor mosselen, maar je kunt ook kiezen uit een vleesgerecht (Black Angus steak) en een vegetarisch gerecht (vegetarische lasagne). Tarief is inclusief donatie aan het goede doel en diner, maar exclusief drankjes.

Zaterdag 8 september
Hitland Baanrecord                    
Prijs €40
Meer info klik hier…
Wil jij een poging wagen om het baanrecord op Golfbaan Hitland te verbeteren? Schrijf je dan in voor de Hitland Baanrecord wedstrijd. Het huidige baanrecord staat nog steeds op naam van Dylan Boshart met 67 slagen. Inschrijving is mogelijk voor iedereen met een EGA-handicap tot en met 24.9. Je wordt op volgorde van handicap ingedeeld, starttijden tussen 09:00 uur en 12:30 uur. In Hit eten & drinken worden de scores van alle spelers LIVE bijgehouden op een groot scherm.

Naast de 1e, 2e en 3e bruto prijs (gesponsord door Golfbaan Hitland) reiken wij ook een prijs uit voor de 1e, 2e en 3e prijs met de beste netto score. Tarief is inclusief deelname, donatie aan het goede doel, een drankje en bittergarnituur.

Hitland-golfbaan

Genieten op de fraaie golfbaan.

Gezelligheid, lekker eten en golfen! Wat willen we nog meer? Ben je geïnteresseerd in de Golfweek van Golfbaan Hitland en wil je ook meedoen met een wedstrijd of een bedrag doneren?

KLIK DAN HIER VOOR MEER INFO!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *