Golfweek op Golfbaan Hitland

Golfweek op Golfbaan Hitland

De bekende golfweek van golfbaan Hitland wordt dit jaar (2014) gehouden in de eerste week van september. Van 1 t/m 6 september kun je weer aan diverse leuke wedstrijden en gezellige evenementen meedoen en je maakt daarnaast ook nog eens kans op leuke prijzen. Golfen, socializen, gezelligheid, lekker eten en natuurlijk ook dit jaar weer golfen voor een goed doel.

Golfen voor het goede doel

Wat eigenlijk echt belangrijk is aan deze Golfweek is dat de opbrengst naar een goed doel gaat. Stichting Dada zal ook dit jaar een leuke gift ontvangen van Golfbaan Hitland. Stichting Dada zorgt ervoor dat kinderen die ziek zijn toch nog een hoop leuke momenten kunnen beleven tijdens hun verblijf in het ziekenhuis. Dit is iets waar een gezonde golfer maar weinig over nadenkt tijdens een rondje golf en daarom is dit een mooi moment om dat wel te doen. Kom dus gewoon even lekker golfen en steun ook het goede doel!

 

Golfen voor een goed doel!

Golfen voor een goed doel? Golfbaan Hitland en stichting Dada!

 

Het programma voor de golfweek:

  • 1 september = Vossenjacht Par-3 golfbaan
  • 2 september = Ladies open (golf for charity)
  • 3 september = Wine and oysters
  • 4 september = Helpen voor Sophia
  • 5 september = Mosselwedstrijd
  • 6 september = Hitland bokaal en Garfield baanrecord

 

Maandag 1 september – vossenjacht Par-3 golfbaan

16:15 uur             Ontvangst en inschrijving

17:00 uur             Shotgun par 3 baan

18:30 uur             Diner met keuze tussen vis of vlees

Vanaf 16:15 uur kunt u zich aanmelden bij de wedstrijdleiding. Om 17:00 uur begint vervolgens de 9 holes shotgun wedstrijd op de par 3 baan. De spelvorm is Vossenjacht. De Vossenjacht wordt gespeeld tegen “de par van de vos” plus handicapverrekening voor de deelnemers. Het gaat als volgt: één van onze golfprofessionals speelt de baan voor en bepaalt door zijn spel de par van iedere hole. Speelt hij op één van de holes een vier, dan wordt die hole voor de wedstrijd een par 4. Dit wordt genoteerd op een kaartje en (om het spannend te maken) op de volgende teebox bekend gemaakt.  Na afloop van de wedstrijd kunt u genieten van een heerlijk diner in restaurant Hit eten en drinken.

Inschrijfkosten per persoon zijn € 25,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief donatie, een drankje naar keuze en diner na afloop, maar exclusief overige drankjes.

Deelname is al mogelijk met baanpermissie voor de par 3 baan


 

Dinsdag 2 september – Ladies Open

10:00 uur             Ontvangst en inschrijving

11:00-15:00 uur   Shotgun start 18 holes

12:00-15:00 uur   Clinic

15:00 uur             Saladebuffet

Op dinsdag 2 september organiseren wij voor alle dames een leuke wedstrijd. U wordt ontvangen met koffie, thee en roze mini-Tompouce. Om 11:00 uur speelt u 18 holes Greensome.

In de baan wordt u verwend met heerlijke sandwiches met zalm en kalkoen. Na afloop kunt u genieten van een heerlijk saladebuffet bestaande uit diverse exclusieve salades met brood in Hit eten en drinken. Het zal u en uw gast(en) aan niets ontbreken.

Inschrijfkosten per persoon zijn € 40,00 voor jaarkaarthouders en € 45,00 voor niet-jaarkaarthouders.

Wilt u zich samen inschrijven: € 75,00 voor 2 personen of € 140,00 voor 4 personen.

Deze bedragen zijn inclusief donatie, koffie of thee en Tompouce bij ontvangst, hapjes in de baan en saladebuffet. Overige drankjes zijn niet inbegrepen.

Clinic

Heeft u geen golfervaring, maar wilt u ook deelnemen aan de damesdag? Dan kunt u zich inschrijven voor de 3-uurs golfclinic. Incl. spelen op de 9 holes par 3 baan. De ontvangst is om 11:30 uur, alle hapjes van het wedstrijdprogramma zijn inbegrepen. Voor de clinic geldt een toeslag van € 30,00 per persoon boven op de inschrijfkosten.

Inschrijven voor Ladies Open


 

Woensdag 3 september – Wine and Oysters

11:30 uur               Ontvangst en inschrijving

12:30 uur               Shotgun start 18 holes

19:00-19:30 uur      Diner

20:30-21:00 uur      Prijsuitreiking en overhandiging cheque  Stichting Dada

U wordt ontvangen met koffie, thee en een lekkere versnapering. Om 12:30 uur begint vervolgens de 18 holes shotgun wedstrijd. De spelvorm is Alliance Stableford; deze wedstrijd wordt gespeeld door teams bestaande uit elk vier personen. Allen spelen de baan individueel. Na afloop worden per hole alleen de beste twee scoren genoteerd.

In de baan wordt u verwend met heerlijke hapjes zoals oesters en heerlijke wijnen. Om de paar holes staat een stand in de baan; het zal u in ieder geval aan niets ontbreken! Na afloop kunt u met uw gasten genieten van een heerlijk diner in restaurant Hit eten en drinken.

De kosten voor een team van vier personen zijn € 550,- excl. BTW. Wie twee teams inschrijft, betaalt € 1.000,- excl. BTW. Deze bedragen zijn inclusief donatie aan het goede doel, ontvangst met koffie, thee, hapjes en drankjes in de baan, diner en zes consumptiemuntjes per persoon.

Aanmelden voor de Wine & Oysters kan per e-mail naar marylane@hitland.nl

Er wordt door iedereen naar dit moment toegeleefd: omstreeks 20:30 uur wordt de cheque met het opgehaalde bedrag aan Stichting Dada overhandigd.


 

Donderdag 4 september – Helpen voor Sophia

11.30 uur          Ontvangst koffie/ thee en uitgebreide broodjeslunch

12.30 uur          Shotgun start 18 holes

17.00 uur          Terugkomst met borrel en gelegenheid tot omkleden

18.30 uur          Diner in buffetvorm

20.30 uur          Prijsuitreiking

21.30 uur          Einde programma

Ontvangst met koffie en thee en een uitgebreide broodjeslunch. Om 12:30 uur begint de 18 holes shotgun. In de baan worden diverse holes culinaire hapjes geserveerd, waaronder: oesters, sushi, wijn, gambaspiesjes en saté. Na afloop volgt een heerlijk diner bij Hit Eten & Drinken.

Hole-in-one prijs: Gloednieuwe auto (binnenkort bekend welk merk & type) Diverse mooie prijzen te winnen

Individueel inschrijven kost € 150,00 excl. BTW. De kosten voor een team van vier personen zijn € 550,- excl. BTW.

De inschrijving en organisatie van deze wedstrijd verloopt via de Stichting Helpen Voor. De opbrengst van de wedstrijd gaat naar hetzelfde goede doel als de overige wedstrijden van de Golfweek.

Aanmelden voor de Helpen voor Sophia wedstrijd kan via: www.helpenvoor.nl of per e-mail marylane@hitland.nl


 

Vrijdag 5 september – Mosselwedstrijd

12:00 uur             Ontvangst en inschrijving

13:00 uur             Shotgun start 18 holes

17:30-19:00 uur   Onbeperkt mosselen eten

Op vrijdag 5 september verwelkomen wij u voor de 18 holes Mosselwedstrijd. De wedstrijdvorm is het populaire Texas Scramble.

Inschrijfkosten per persoon zijn € 32,50 voor jaarkaarthouders en € 37,50 voor niet-jaarkaarthouders. Dit bedrag is inclusief donatie, onbeperkt mosselen met salade, frites en stokbrood.

Inschrijven voor Mosselwedstrijd


 

Zaterdag 6 september – Hitland Bokaal en Garfield baanrecord

9:30 uur              Ontvangst en inschrijving

10:00-12:00 uur   Starttijden 18 holes

13:30-16:00 uur   Binnenkomst spelers

17:00 uur             Prijsuitreiking

Inschrijving is mogelijk voor iedereen met een EGA-handicap van 19.0 tot en met 36.0 Golfers met een hogere of lagere handicap kunnen zich niet opgeven. De inschrijfkosten voor jaarkaarthouders zijn € 20,- en voor niet-jaarkaarthouders € 25,-.

Inschrijven voor Hitland Bokaal

 

Garfield Baanrecord

11:30 uur                   Ontvangst en inschrijving

12:00-14:30 uur         Starttijd

18:30 uur                   Binnenkomst spelers, 1 consumptie & hapje in Hit

20:30 uur                   Prijsuitreiking en bekendmaking opgehaald bedrag

Inschrijving is mogelijk voor iedereen met een EGA-handicap tot en met 18.9. De inschrijfkosten voor jaarkaarthouders zijn € 25,- en voor niet-jaarkaarthouders € 30,-. Dit bedrag is inclusief donatie, een drankje en hapje.

De prijzen voor deze wedstrijd worden gesponsord door Garfield Aluminium.

Inschrijven voor Baanrecord


 

Golfbaan Hitland

Gezelligheid staat voorop tijdens de Golfweek!

Hitland-golfbaan

Genieten op de fraaie golfbaan.

 

Gezelligheid, lekker eten en golfen! Wat willen we nog meer? Ben je geïnteresseerd in de Golfweek van Golfbaan Hitland en wil je ook meedoen met een wedstrijd of een bedrag doneren?

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.