Golfpark Spandersbosch

Tussen Bussum en Hilversum ligt golfpark Spandersbosch: zeer toegankelijk, gastvrij en laagdrempelig. Het golfpark ligt middenin een natuurreservaat met veel rust, bos, hei en wild. Het park omvat twee, door Gerard Jol ontworpen, uitdagende 9-holes golfbanen. Elk van deze golfbanen met een eigen karakter en uitdagingen.

golf-spandersbosch

Hei, heuvels, bos en water maken het beeld!

De spannende Boschbaan met NGF B-status voor greenfeespelers (minimaal handicap 54) en de gevarieerde par-3 Crailoobaan waar ook spelers met baanpermissie welkom zijn en met een voordelige dagkaart onbeperkt kunnen spelen. Daarnaast biedt het park moderne (gratis) oefenfaciliteiten en een gezellig restaurant met uitzicht op diverse holes.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Golfpark-spandersbosch

Strakke greens en goed onderhouden fairways

GOLFSCHOOL & DRIVING RANGE

Golfschool Spandersbosch beschikt over een moderne driving range, bestaande uit een veertigtal afslagplaatsen, waarvan een groot deel overdekt is. Naast de driving range is er een chippinggreen, puttinggreen en een drietal oefenbunkers. Deze zijn vrij toegankelijk, ook na zonsondergang want alles is verlicht.

spandersbosch-golf-park

Diverse oefenfaciliteiten. Ruimte voor iedereen.

In de golfshop van Golfschool Spandersbosch is de caddiemaster van het Golfpark gehuisvest, u kunt daar uw greenfee afrekenen of een starttijd reserveren. De golfshop heeft een uitgebreid assortiment aan golfartikelen en regelmatig zeer interessante aanbiedingen.

Spandersbosch Golf

Het fraaie clubhuis

De sfeer het golfpark wordt voor een groot deel bepaald door de sfeer in het golfrestaurant: goede bediening, gezellige sfeer en hoge kwaliteit maken dat de gasten en leden er graag komen en langer met elkaar blijven (na)praten. Wat ook fantastisch is, is dat het clubhuis uitzicht heeft op hole 9 (18). De golfers moeten over water heen om de green te bereiken. Een middag op het terras met uitzicht op deze hole maakt de sfeer extra leuk.

Clubhuis spandersbosch

Het clubhuis heeft een intieme sfeer

Het golfrestaurant heeft een uitstekende en gevarieerde keuken, maar ook met een snelle en vriendelijke bediening die vanaf ‘s morgens vroeg tot zonsondergang ook nog voor de laatste spelers klaarstaat. Het ruime terras en het magnifieke uitzicht op meerdere holes en het natuurgebied maken het een voorrecht om hier te vertoeven, ook als u niet speelt maar gewoon eens even iets wilt drinken of lekker buiten de deur een hapje wilt eten.

Naast de gebruikelijke koffie, lunches, borrels en gevarieerde dinermenu’s stemt het restaurant als goed gastheer haar aanbod af op de hartslag van het clubleven.

Clubhuis-golfpark-spandersbosch

De laatste hole over water naar het clubhuis

U bent van harte welkom op Golfpark Spandersbosch. Het motto luidt ‘Plezierig & Betaalbaar’, voor jong en oud! Meer informatie en alle tarieven treft u aan op onderstaande website: www.golfparkspandersbosch.nl

 

Golfpark Spandersbosch
Sportpark Crailoo 26
1222AA Hilversum

info@golfparkspandersbosch.nl
Telefoon: 035-6857328

 

Kans maken op gratis greenfees voor Golfpark Spandersbosch? Schrijf je In voor onze nieuwsbrief en maak automatisch kans.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.