Golfclubs gestolen

Heb je lekker geslapen en sta je te trappelen om te gaan golfen. Kom je bij je auto aan en wat blijkt; er is ingebroken! Je complete golfset gestolen. Het overkwam Joost uit Den Haag en hij stuurde hier ons een mail over.

Mijn naam is Joost en ik mail u omdat u wellicht golfset aanbiedingen op uw website krijgt.
Vorig weekend (rond 13 augustus) is mijn golfset + tas uit de auto gestolen aan de Schuytstraat in Den Haag.
Nu wilde ik u vragen om contact met mij op te nemen als u iets verdachts merkt of een aanbod krijgt voor een tweedehands set.

Durven te vragen!

Wij krijgen veel vragen over golfclubs, acties, golfreizen en golfkleding maar een vraag om op te letten naar gestolen golfclubs hebben we nog niet gehad. Bij deze vragen wij aan al onze Golfaanbieders of zij willen uitkijken naar de volgende golfclubs:

  • Callaway driver X-Hot-2 Pro
  • Houten 3 en 5
  • ¬†Ijzeren 3 – 9
  • Lob wedge, SW en PW
  • Oude Ping putter
  • Callaway golftas

Wie helpt Joost zoeken naar zijn golfclubs? Stuur ons een mail info@golfaanbieder.nl of reageer onderaan deze pagina.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Early bird en twilight acties

We hebben weer een paar leuke early bird en twilight acties voor je op een rijtje gezet. Lekker vroeg of wat later op de dag, maar uiteraard wel goedkoop golfen!

De beste golf poloshirts

Tijdens het mooie weer is er niks lekkerder dan in je poloshirt golfen. Lekker in je korte mouwtjes de baan over en geen enkele belemmering van zware strakke golfkleding in je golfswing. Golf poloshirts zijn niet alleen heel fijn maar op veel golfbanen zelfs verplicht.

Welke golfclub gebruik je wanneer?

Welke golfclub gebruik je wanneer en wat zijn de gemiddelde afstanden die je met deze golfclubs slaat?

Taylormade Stealth driver 2

Taylormade Stealth driver 2? Ja, je leest het goed nummer 2! Waren we net gewend aan de beestachtige TM Stealth driver komt taylorMade gelijk met #2.

Nike Air Max 90 G NRG

De nieuwe Nike Air Max 90 G NRG! Net zoals veel andere modellen zijn ook de nieuwste NRG’s weer beestachtig…

Beste driver voor beginners

De beste driver voor beginners? In dit golf artikel een handig overzicht van de beste modellen golf drivers voor de beginnende golfer!

Goedkope golfschoenen

Als je goedkope golfschoenen koopt dan hoeft dat tegenwoordig niet te betekenen dat die schoenen van een B-merk zijn! Check onze tips en scoor de beste golfpatta’s voor de laagste prijs…

Ping G430 driver

De nieuwe driver van Ping, de G430! In 2023 de driver waar Ping de markt mee probeert te veroveren. 3 knallers met ieder hun eigen specs. Afstand en vergevingsgezindheid staat voorop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *