Golfclubs gestolen

Heb je lekker geslapen en sta je te trappelen om te gaan golfen. Kom je bij je auto aan en wat blijkt; er is ingebroken! Je complete golfset gestolen. Het overkwam Joost uit Den Haag en hij stuurde hier ons een mail over.

Mijn naam is Joost en ik mail u omdat u wellicht golfset aanbiedingen op uw website krijgt.
Vorig weekend (rond 13 augustus) is mijn golfset + tas uit de auto gestolen aan de Schuytstraat in Den Haag.
Nu wilde ik u vragen om contact met mij op te nemen als u iets verdachts merkt of een aanbod krijgt voor een tweedehands set.

Durven te vragen!

Wij krijgen veel vragen over golfclubs, acties, golfreizen en golfkleding maar een vraag om op te letten naar gestolen golfclubs hebben we nog niet gehad. Bij deze vragen wij aan al onze Golfaanbieders of zij willen uitkijken naar de volgende golfclubs:

  • Callaway driver X-Hot-2 Pro
  • Houten 3 en 5
  • ¬†Ijzeren 3 – 9
  • Lob wedge, SW en PW
  • Oude Ping putter
  • Callaway golftas

Wie helpt Joost zoeken naar zijn golfclubs? Stuur ons een mail info@golfaanbieder.nl of reageer onderaan deze pagina.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Ping G430 driver

De nieuwe driver van Ping, de G430! In 2023 de driver waar Ping de markt mee probeert te veroveren. 3 knallers met ieder hun eigen specs. Afstand en vergevingsgezindheid staat voorop!

Callaway Paradym driver

De nieuwe driver van Callaway, de Paradym! Volgens Callaway zelf kan dit de #1 driver van 2023 worden die geschikt is voor elk niveau golfer. Check hier meer info over deze nieuwe modellen.

Golf slice

Heb jij dat ook? Dat je met je dikke golf driver vaak een afwijking naar rechts hebt. Een slice noemen we dat en hier hebben we een oplossing voor!

Duurste golftas

Opzoek naar de duurste golftas oftewel “the most expensive golfbag”? In dit golf artikel geven we je een paar mooie voorbeelden van dure golftassen van diverse golfmerken

Taylormade Stealth driver

Taylormade Stealth driver, alleen naam klinkt al beestachtig! Gelukkig is het niet alleen de naam die krachtig is maar ook de driver zelf.

Beste driver 2022

De beste drivers 2022? In dit golf artikel een handig overzicht van de modellen van afgelopen jaar!

Titleist TSR driver

En daar is ie dan, de nieuwe driver van Titleist, de TSR! Volgens experts is dit een kanon en zal dit de #1 driver van de tour worden! Check hier meer info over de nieuwe modellen.

PGA Tour 2K23

Hij is terug, Tiger Woods, in de nieuwe PGA Tour 2K23 golf game! Wordt dit de beste golf game ooit?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *