Golfclubs gestolen

Heb je lekker geslapen en sta je te trappelen om te gaan golfen. Kom je bij je auto aan en wat blijkt; er is ingebroken! Je complete golfset gestolen. Het overkwam Joost uit Den Haag en hij stuurde hier ons een mail over.

Mijn naam is Joost en ik mail u omdat u wellicht golfset aanbiedingen op uw website krijgt.
Vorig weekend (rond 13 augustus) is mijn golfset + tas uit de auto gestolen aan de Schuytstraat in Den Haag.
Nu wilde ik u vragen om contact met mij op te nemen als u iets verdachts merkt of een aanbod krijgt voor een tweedehands set.

Durven te vragen!

Wij krijgen veel vragen over golfclubs, acties, golfreizen en golfkleding maar een vraag om op te letten naar gestolen golfclubs hebben we nog niet gehad. Bij deze vragen wij aan al onze Golfaanbieders of zij willen uitkijken naar de volgende golfclubs:

  • Callaway driver X-Hot-2 Pro
  • Houten 3 en 5
  •  Ijzeren 3 – 9
  • Lob wedge, SW en PW
  • Oude Ping putter
  • Callaway golftas

Wie helpt Joost zoeken naar zijn golfclubs? Stuur ons een mail info@golfaanbieder.nl of reageer onderaan deze pagina.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Tips voor chippen & pitchen

Chippen en pitchen zijn slagen die tijdens het golfspel veel voorkomen. Vaak wordt de green gemist en moet er een kleine afstand tot de hole overbrugt worden met een chipslag. Toch is de chipslag ook de slag die veel golfers heel moeilijk vinden.

PGA Tour 2K23

Hij is terug, Tiger Woods, in de nieuwe PGA Tour 2K23 golf game! Wordt dit de beste golf game ooit?

Golfset kopen advies

Golfset kopen? Gebruik deze tips voor de aanschaf van je nieuwe golfclubs!

Duurste golftas

Opzoek naar de duurste golftas oftewel “the most expensive golfbag”? In dit golf artikel geven we je een paar mooie voorbeelden van dure golftassen van diverse golfmerken

Hoe gebruik ik mijn putter?

Je ziet de pro’s op de televisie en je droomt ervan. Een putt van 12 meter midden in de hole! Is het je ook wel eens opgevallen dat deze pro’s bijna geen 3-putts maken? Dat is juist de kracht om een goede score binnen te brengen en je handicap te verlagen. Geen 3-putts meer!
Wil jij weten hoe?

Golfen in het buitenland

Golfen in het buitenland, net even iets anders en misschien wel het leukste uitje van het jaar. Of je nu gaat golfen in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal of Turkije. Heerlijk om er even uit te zijn.

Pitchmark? Hoe irritant!

200 pitchmarks op 1 green? Ierse greenkeepers maakte er foto’s van! Een achtergelaten golf pitchmark staat zeker in de top 5 ergernissen van een golfer. In dit golfartikel meer info over de pitchmark en de beste pitchfork. En aandacht voor de vraag “hoe repareer je een pitchmark tijdens golfen?”.

Golfen in de regen? 10 tips!

We gaan weer naar de periode met regen, wind en kou. Toch kan je in deze periode nog steeds perfect golfen.
10 snelle tips!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.