golf4all

Golf4All gaat niet dicht

Afgelopen tijd gaan er meerdere geruchten over golfbaan Golf4All Harderwijk. Er zouden nieuwe vakantiehuizen aan de golfbaan worden gebouwd, er blijven maar 9 holes open van de 18 en de golfbaan zou helemaal sluiten. De laatste nieuwsbrief van Golf4all geeft duidelijkheid maar wel met enige consequenties. 1 ding staat wel vast “Golf4All gaat niet dicht”!

15 holes par 3

Menig golfer is geschrokken van de oplossing die wordt geboden per 1 oktober! Er komen slechts 15 holes par 3 waarmee de echte “grote” baan verdwijnt. De oude 9 holes par baan blijft met daarbij nog 6 holes van de grote golfbaan. Deze holes worden echter omgetoverd in 6 holes par 3 met dubbele afslagplaatsen.

Drivingrange Golf 4all

Over de drivingrange van Golf4all zijn veel golfers enthousiast. De wordt echter ook aangepast en zal vanaf oktober slechts 85 meter lang worden met grote hekken daar omheen.

Zonnepark in plaats van golfbaan

De golfbaan maakt plaats voor een mega zonnepark! Het 36 hectare grote zonnepark aan de Pluvierenweg in Zeewolde wordt gebouwd door het Deense bedrijf Obton. Met de aanleg van het park is een bedrag van 36 miljoen euro gemoeid. Het wordt met 120.000 zonnepanelen één van de grotere zonneparken van Nederland, waarschijnlijk komt het in de top-10 van grootste zonneparken. De aanleg start vanaf 1 oktober 2021 en het park zal eind 2022 energie leveren. Het zonnepark produceert een hoeveelheid stroom die ongeveer gelijk is aan het verbruik van 13.000 huishoudens.

zonnepark golf4all

Wat vind jij?

Uiteraard zijn wij benieuwd naar jouw mening. Baal je van de veranderingen per 1 oktober of vind je het een mooie ontwikkeling? Geef hieronder je reactie…

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefComments 5


 1. Zonde van zo”n mooie, uitdagende baan. Ben benieuwd wat er voor terug komt.


 2. Pas nog gespeeld, heerlijke baan, doodzonde!
  Na de veranderingen zal je mij niet meer ziet, genoeg keuze uit “grote” banen.


 3. Echt waardeloos dat de baan zo nadrukkelijk wordt veranderd voor de industrie.
  Ik heb er altijd met veel plezier gespeeld maar zal er niet meer terug komen.
  Echt jammer…!


 4. Regelmatig als greenfeespeler van deze baan genoten. Leuke en afwisselende holes, met de eilandhole als unieke blikvanger. Moet er wel even voor in de auto zitten, dus als dit geen 18-holes baan blijft, kan ik de Pluvierenweg wel uit mijn navigatie halen…! Doodzonde dat deze aantrekkelijke baan ten prooi valt aan winstbejag.


 5. Heel heel jammer. Plemp alles maar vol met zonnepanelen.
  Altijd met veel plezier gespeeld, zonde van de leuke baan.
  Ik had het stukje rijden er wel voor over. Mij zullen ze daar niet meer zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *